1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Önder Aytaç'tan askeri çok kızdıracak sözler
Önder Aytaç'tan askeri çok kızdıracak sözler

Önder Aytaç'tan askeri çok kızdıracak sözler

Gazeteci Önder Aytaç, Güneydoğu'da görev yapan güvenlik güçlerine yönelik ağır hakarette bulundu. Güvenlik güçlerinin bazı şeyleri bildiği halde müdahale etmediğini anlatmaya çalışan Aytaç “Dağ kadrosu şehre döner yemeye geliyorlar. Ve bu ağzına tükürdüğü

A+A-

Diyarbakır‘da 13 asker şehit edildi (Son Detaylar)

Diyarbakır’da yapılan hain saldırı Türkiye gündemini meşgul etmeye devam ediyor. Hain saldırıda güvenlik güçlerinin olayda ihmali olup olmadığı Samanyolu Haber Televizyonu’nda ele alındı.

Doç.Dr. Önder Aytaç’ın modere edip, gazeteci Saygı Öztürk ve eski savcı Gültekin Avcı’nın haftanın gelişmelerini yorumladığı programda bu hafta Önder Aytaç’ın ağzından dökülen sözler, askeri çok kızdıracağa benziyor.



Diyarbakır’da yapılan hain saldırı sonrası 13 askerimizin şehir edilişinin ardında güvenlik güçlerinin ihmali olduğuna dikkat çeken ve gerekli kontrollerin yapılmadığını savunan Doç.Dr. Önder Aytaç askeri çok kızdıracak sözler söyledi.

Saygı Öztürk’ün Hakkari’nin içinde dağ kadrosunda olup ta, dağdan inme yaklaşık 500 kişinin şehidce olduğunu iddia edince, Doç.Dr. Önder Aytaç çılgına döndü. Aytaç “ Herkes biliyor ki zaten bunu. 15 km ilerde ki dağdan, adam döner yemek istiyor. Dönerini yiyip gidiyor, bunu da herkes biliyor. Bende bunu söylemek istiyorum. Ve bu “ağzına tükürdüğüm” diyeceğim şimdi kusura bakmayın ama, oradaki devletin güvenlik güçleri bilmiyor mu bunu.” dedi.

BEYAZ GAZETE

Bu haber toplam 2029 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.