1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Orhan Kocaağa daire başkanı oldu
Orhan Kocaağa daire başkanı oldu

Orhan Kocaağa daire başkanı oldu

Gölbaşı’nın başarılı bürokratlarından Orhan Kocağa Ankara Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı oldu.

A+A-

Gölbaşı’nın başarılı bürokratlarından Orhan Kocağa  Ankara Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı oldu.

Abdulnasır Haşlak döneminde yaptığı başarılı çalışmalarla adından söz ettiren ve Gölbaşı Belediyesi’nin mali yapısını düzeltmesinde etkili olan Orhan Kocaağa görevinde yükseldi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığına atanan Orhan Kocağa bugün itibariyle Gölbaşı Belediyesi’yle de ilişiğini kesti. 2009-2015 yılları arasında da Kepez Belediye Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Orhan Kocağa Gölbaşı Belediyesi’ne gelmiş ve başkan yardımcılığı görevine getirilmişti. Gölbaşı Belediyesi’nin prestij projelerinin altında imzası bulunan Kocaağa bundan böyle Ankara Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı olarak görev yapacak.

SON GASTE olarak Orhan Kocaağa’ya yeni görevinde başarılar diler, bugüne kadar Gölbaşı’na yapmış olduğu hizmetler nedeniyle teşekkür ederiz.

Kocaağa’nın yeni görevine atanmasıyla birlikte Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay da bir mesaj yayınlayarak “Ankara Büyükşehir Belediyesi, Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı olarak atanan, Belediye Başkan Yardımcımız Orhan Kocaağa'ya, Belediyemize yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür eder; yeni görevinde başarılar dilerim.” ifadelerini kullandı.

 

Bu haber toplam 12927 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.