1. HABERLER

  2. Osman Karaaslan'dan Kadir Gecesi Mesajı
Osman Karaaslan'dan Kadir Gecesi Mesajı

Osman Karaaslan'dan Kadir Gecesi Mesajı

Ak Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Osman Karaaslan Kadir Gecesi Nedeniyle bir mesaj yayınladı.

A+A-
Ak Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Osman Karaaslan  Kadir Gecesi  Nedeniyle bir mesaj yayınladı.  Karaaslan  mesajında şu sözlere yer verdi.
 
  "Kadir Gecesi, Kuran-ı Kerim’in övdüğü, esenlik ve huzurun her tarafa yayıldığı sema kapılarının açıldığı, dua ve tövbelerin kabul edildiği bir gecedir. Birlik ve beraberliğin, dayanışmanın, rahmetin ve bereketin ayı Ramazan'ın son günlerine yaklaşılırken bu manevi iklimi bin aydan daha hayırlı yapan Kadir Gecesi'ne ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

  Adı ne olursa olsun, Ramazan ayı  boyunca İslâm aleminde kadın, çocuk, yaşlı, masum demeden din kardeşlerimize reva görülen şiddet, zülüm haksızlıklar ve ölümlerin üzüntüsü yüreğimizi dağlıyor. Kadir Gecesi'ni idrak ederken, dünyanın neresinde olursa olsun, yoksulların, mağdurların, zulme uğramış insanların dertleriyle dertlenmek, acılarına ortak olmak, yaralarını sarmak hepimizin vazifesidir.

Biz de bu bin aydan  hayırlı  olan Kadir Gecesinde  yeryüzüne inen meleklere ve Cebrail Aleyhisselâm'a eşlik edecek maneviyata uygun bir kulluğa sahip olmak için Mükafatların sınırsız olarak verildiği Kadir Gecesinde, islam alemi olarak Yüce Allah'ın sonsuz rahmet ve mağfiretine erişmemiz en büyük temennimdir. Bu duygu ve düşüncelerle,  Gölbaşılı hemşehrilerimizin ve İslam Aleminin Kadir Gecesini kutlar, ibadetlerinin ve dualarının kabul olmasını  Yüce Allahtan dilerim ".dedi.

         Ak Parti Gölbaşı İlçe Başkanı 
               Osman Karaaslan
Bu haber toplam 2298 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.