1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Osman Ulunç: Millet de Seçimde Tweet Atacak
Osman Ulunç: Millet de Seçimde Tweet Atacak

Osman Ulunç: Millet de Seçimde Tweet Atacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sözlerinden hareketle sosyal medyada “Tamam” etiketiyle yürütülen algı oyununa FETÖ bot hesaplarının yanı sıra Akın İpek, Can Dündar, Tarık Toros gibi çok sayıda firari FETÖ’cünün de destek verdiği ortaya çıktı.

A+A-

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sözlerinden hareketle sosyal medyada “Tamam” etiketiyle yürütülen algı oyununa FETÖ bot hesaplarının yanı sıra Akın İpek, Can Dündar, Tarık Toros gibi çok sayıda firari FETÖ’cünün de destek verdiği görüldü.

Ak Parti Ankara Milletvekili Aday Adayı Osman Ulunç, sosyal medya üzerinden yürütülmeye çalışılan algı operasyonuna ilişkin açıklama yaptı. Ulunç yapmış olduğu açıklamada şöyle dedi: "Sosyal medyada algı operasyonları çok yoğun şekilde yapılmaya çalışılıyor. Geçmişte de bu tür girişimlerle karşılaştık. Özellikle "Gezi olayları" sürecinde bu algı operasyonlarının nasıl kullanıldığı sonradan ortaya çıkmadı mı? Sosyal medyada başlatılan Erdoğan karşıtı algı operasyonu geçmişte olduğu bugün de kendi kucaklarında patladı. 'Tamam' etiketinin çoğunun bir sistem üzerinden pompalandığı, Tweet 'lerin yüzde 90'ının Brezilya, Filipinler, İngiltere ve ABD'den atıldığı ortaya çıktı. O klavye üçkağıtçılarına ve onların iş tuttuğu kirli ittifaka hak etikleri cevabı Milletmiz 24 Haziran'da en güzel şekilde verecektir. Millet de 24 Haziran'da tweet atacak."

 

Bu haber toplam 2418 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.