1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Osman Ulunç'tan Kızılcahamam Ak Parti Teşkilatına Ziyaret
Osman Ulunç'tan Kızılcahamam Ak Parti Teşkilatına Ziyaret

Osman Ulunç'tan Kızılcahamam Ak Parti Teşkilatına Ziyaret

Ak Parti Ankara Milletvekili Aday Adayı Osman Ulunç ve beraberindeki heyet, seçim çalışmaları kapsamında Ak Parti Kızılcahamam İlçe Teşkilatını ziyaret etti. Kaynak: Osman Ulunç'tan Kızılcahamam Ak Parti Teşkilatına Ziyaret

A+A-

Ak Parti Ankara Milletvekili Aday Adayı Osman Ulunç ve beraberindeki heyet, seçim çalışmaları kapsamında Ak Parti Kızılcahamam İlçe Teşkilatını ziyaret etti. 

Ak Parti Kızılcahamam İlçe Başkanı Süleyman Acar ve İlçe Yönetim Kurulu üyelerinin katılımıyla gerçekleşen ziyarette İlçe Başkanı Acar bir konuşma yaptı. 

Başkna Acar yapmış olduğu konuşmada, 24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde AK Parti'nin Ankara'da ve Kızılcahamam'da tarih yazacağını ifade etti.

Acar, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve şöyle dedi: "Ak Parti teşkilatı olarak hazırlıklarımızı yaptık. Sahada Milletvekili Aday Adaylarımızla gönül birliği içinde çalışmalarımızı yapacağız."

Ak Parti Ankara Milletvekili Aday Adayı Osman Ulunç, Başkan Acar'a göstermiş olduğu misafirperverlikten ve verdikleri destek dolayı teşekkür etti. Ulunç yapmış olduğu konuşmada; "Ak Parti; Bir Millet Aşkı Hikayesidir. Liderimiz Sayın Cumhurbaşkanımız Recep tayyip Erdoğan'ın önderliğinde inşallah bu Aşk hiç bitmeyecektir"

 

Bu haber toplam 3313 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.