1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Oyuncu Burçin Bildik'in eşi ölümden döndü
Oyuncu Burçin Bildik'in eşi ölümden döndü

Oyuncu Burçin Bildik'in eşi ölümden döndü

Reklamların tanınmış yüzü Burçin Bildik’in eşi boğulma tehlikesi geçirdi

A+A-

Oynadığı reklam filminde canlandırdığı feminen sanatçı rolüyle ismini duyuran Burçin Bildik tatil için gittiği Bodrum'da tatsız bir olay yaşadı.

VATANDAŞLAR FARK ETTİ

Bodrum'a 10 günlük tatil için gelen Bildik'in 31 yaşındaki eşi Zeynep Burçin Bildik, dün saat 16.30 sıralarında bir grup arkadaşıyla birlikte denize girdi. Eşinden 20 metre kadar uzaklaşan genç kadının bir süre sonra suyun üstünde yattığını gören vatandaşlar hemen harekete geçti. İskeleye çıkarılan genç kadına sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalede kalbinin durduğu anlaşıldı. Eşinin gözünün önünde ölümün eşiğine geldiğini gören Burçin Bildik ise büyük üzüntü yaşadı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

KALBİ DÖRT KEZ DURDU

Bu sırada olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi ile genç kadının kalbi çalıştırıldı, ancak yeniden durdu. Kalbi dört kez çalışıp duran genç kadın, ambulansla Bodrum Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
Hastaneye kalbi durmuş halde gelen Bildik'in yapılan müdahalelerle kalbi yeniden çalıştırıldı. Genç kadına müdahale eden doktorlar "Şu anda kalbin çalışması bir mucize. Yaşatmak için ne gerekiyorsa yapıyoruz" açıklamasını yaptı.

'ŞAKA YAPTIĞINI SANDIM'

Olayın ardından uzun süre kendisine gelemeyen ve büyük bir şok yaşayan Burçin Bildik, "Denize giriyorduk, biraz ilerimdeydi, yüzü koyun yattığını ve hareket etmediğini gördüm. Olay gözümün önünde oldu. Zeynep çok şakacıdır; suyun üstünde yüzükoyun yatarken gördüm, şaka yapıyor sandık. Hareket etmeyince bir gariplik olduğunu anladık; hemen iskeleye çıkardık. Yüksek tansiyonu vardı, olanlara inanamıyorum" dedi.

Bu haber toplam 2419 defa okunmuştur
Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.