1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Özgün Ökmen: Parti rozetimizi çıkardık
Özgün Ökmen: Parti rozetimizi çıkardık

Özgün Ökmen: Parti rozetimizi çıkardık

31 Mart Yerel seçimlerinin ardından ilk meclis toplantısı Gölbaşı Belediye Başkanlığına seçilen Ramazan Şimşek başkanlığında Gölbaşı Belediye Meclis salonunda gerçekleştirildi.

A+A-

31 Mart Yerel seçimlerinin ardından ilk meclis toplantısı Gölbaşı Belediye Başkanlığına seçilen Ramazan Şimşek başkanlığında Gölbaşı Belediye Meclis salonunda gerçekleştirildi. İlk meclis toplantısında CHP Grubu adına söz alan CHP Grup Başkanvekili Özgür Ökmen bir konuşma gerçekleştirdi. 


Seçimlerin hayırlara vesile olmasını dileyen CHP Grup Başkanvekili Özgür Ökmen “Ankara’mızın en güzide ilçesi olan Gölbaşı’nda bir takım olarak yola çıktık. Seçilen bütün meclis üyelerimizin hepsi Gölbaşı’na hizmet için buradadır. Biz de CHP grubu olarak kanunlara, anayasaya ve hukuka uyarak ve Gölbaşı halkına en iyi şekilde hizmet etmek için önergelerimizi vereceğiz. Başkanımızın doğru yaptığı her şeye destek olacağımıza ve hassasiyet gerektiren her konuda düşüncelerimizi söylemekten çekinmeyeceğimize, halkımızın yanında olacağımıza söz veriyoruz. Temel prensibimiz halkımıza hizmettir” dedi. Parti rozetlerini bir tarafa bırakarak hareket edeceklerini vurgulayan Ökmen “Bütün seçilmişler rozetini çıkarmak zorundadır. Herkes anayasal teminat altındadır. Bizler de komisyonlarda görev yaparken siyasi partileri ön plana çıkarmadan Gölbaşı halkının değer yargılarını koruyarak halkın menfaatleri doğrultusunda hareket edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 2886 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.