1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Özgür Ökmen: HİZMET ETMEK İSTERSENİZ MUHALEFET BİLE OLSANIZ HALK SAHİP ÇIKAR
Özgür Ökmen: HİZMET ETMEK İSTERSENİZ MUHALEFET BİLE OLSANIZ HALK SAHİP ÇIKAR

Özgür Ökmen: HİZMET ETMEK İSTERSENİZ MUHALEFET BİLE OLSANIZ HALK SAHİP ÇIKAR

Halk Tv’de canlı yayın Konuğu olan CHP Belediye meclis üyesi Özgür Ökmen çarpıcı açıklamalarıyla dikkat çekti. Akıcı konuşması, doğru noktalara temas etmesi ve kendine özgüveni ile dikkat çeken Özgür Ökmen Gölbaşı siyasetine yeni bir vizyon katacağını da

A+A-

Halk Tv’de canlı yayın Konuğu olan CHP Belediye meclis üyesi Özgür Ökmen çarpıcı açıklamalarıyla dikkat çekti. Akıcı konuşması, doğru noktalara temas etmesi ve kendine özgüveni ile dikkat çeken Özgür Ökmen Gölbaşı siyasetine yeni bir vizyon katacağını da göstermiş oldu.

-AMACIMIZ GÖLBAŞI’NA HİZMET

Yerel seçim çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Özgür Ökmen "Biz yerel siyasetçiyiz. Amacımız Gölbaşı'na hizmet etmek. Bizim genel siyasette bir kavgamız yok şahıslarla da hiç bir problemimiz yok. Yapılmış olan güzel projeleri Gölbaşı'na taşımak istiyoruz. CHP'li belediyelerde Kent konseyleri ön plandadır. Biz Gölbaşı'ndaki Kent Konseyini aktif hale getirmek istiyoruz. STK'lar, üniversiteler ve esnafın daha çok söz sahibi olmasını istiyoruz." dedi.

CHP’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş’ın projelerinden bahseden Ökmen sözlerini şöyle sürdürdü;

-MOGAN GÖLÜ DOĞAL YAŞAM ALANI OLMALI

-SADECE PİKNİK ALANI DEĞİL İSTİHDAM ALANI OLMALI

Mansur beyin  güzel Projeleri var. biz bunları sokaklarda anlatıyoruz. Amacımız Gölbaşı'nı bir turizm kenti yapmak. Mogan Gölü'nün ciddi problemleri var.  Geçmişte bununla ilgili çalışmalar yapıldı. Biz hizmet eden herkese saygılarımızı sunuyoruz. CHP’li olarak. Biz gölü doğal bir parka dönüştürmek istiyoruz. Gölü sadece hafta sonları piknik yapılan bir yer değil yaşam alanı, istihdam alanı yapmak istiyoruz. Gölbaşı her geçen gün büyüyor.

ATA TOUMUNU KULLANMALIYIZ

Amacımız bölgemize, ilçemize, mahallemize, köylümüze hizmet etmek istiyoruz. Mansur beyin  sulu tarım projesi Gölbaşı'nda. Gölbaşı ciddi anlamda hayvancılığın yapıldığı bir yer. Biz resmi olarak bir mezbahane açmak istiyoruz. Biz Gölbaşında üretilen hayvanı gölbaşında kestirmek istiyoruz. Biz kendi ata tohumumuz kullanmak istiyoruz.

-KADINLAR  ÖN PLANDA OLMALI

Bu konuda çok büyük projelerimiz var.  Biz Mansur bey seçildiğinde beraber çalışacağız. Belediye meclisinde hukukçu kimliğimi ortaya koyup kadınları ön plana çıkarmak istiyoruz. Projemiz sosyal belediyecilik ve CHP ye yakışır belediyecilik vizyonu yapmak istiyoruz. Dünya bankası projelerini ortaya koymak istiyoruz. Bunları meclise taşımak istiyoruz.

-HİZMET ETMEK İSTERSENİZ MUHALEFET BİLE OLSANIZ HALK SAHİP ÇIKAR

Bunların örnekleri var. Yılmaz Büyükerşen. ‘İktidarda olanlar çalışır, muhalefette olan belediyeler çalışamaz diyorlar’. Hayır efendim hizmet vermek istediğiniz her yerde halk size sahip çıkar. Bizim amacımız Gölbaşı'na ve Gölbaşı halkına hizmet etmek. Bizler  CHP belediye meclis üyesi adayı olarak büyükşehirde Mansur Yavaş, Gölbaşında Mahmut Aksoy, CHP’nin bize verdiği talimat doğrultusunda meclis üyeliklerinde ayrı bir liste çıkardık. Biz partinin tüzel kimliğini taşıyoruz. Gittiğimiz yerlerde bunu dile getiriyoruz.

-BİZ GÖLBAŞI’NA HİZMETE TALİBİZ

Herkes bilsin ki biz genel siyaseti bir tarafa bırakıp Gölbaşı halkına hizmet etmeye talibiz. Yerel siyaset yapıyoruz herkesi kucaklıyoruz. Hiç kimseyi de ayrı görmüyoruz. Sosyal yardımlarında adil dağıtılması tarafındayız. Sosyal yardımlara karşı değiliz ama doğru yere doğru şekilde dağıtılsın . Gölbaşının halkına hizmet ettiği bir yerde biz varız. Bunun için CHP belediye meclis üyeleri olarak halkımızın oyunuza talibiz.

-HALKIMIZ BİZE SAHİP ÇIKSIN

Halkımız bize sahip çıksın bizde onlara sahip çıkalım. Her zaman onların meclisteki sözü olalım, hep birlikte çalışalım. Amacımız Gölbaşına hizmet etmek hiç kimseyle kavga etmek gibi bir derdimiz  yok. Herkesle birlikte bu yolu yürümek istiyoruz. Gölbaşına hizmet eden herkes bizim başımızın tacıdır.

Bu haber toplam 3320 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.