1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. ANKARA

  4. Özhaseki, mülteci çocuklarla buluştu
Özhaseki, mülteci çocuklarla buluştu

Özhaseki, mülteci çocuklarla buluştu

Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, "Bir İyilik Yap Derneği" tarafından mülteci çocuklar için düzenlenen etkinliğe katıldı. Mülteci çocukların büyük ilgisiyle karşılanan Özhaseki, etkinlik kapsamında çocuklara hediye dağıttı.

A+A-

Mehmet Özhaseki, kimsesiz mülteci çocuklara kucak açan Bir İyilik Yap Derneği gönüllülerine teşekkür ederek sözlerine başlarken, bu iyilik hareketinin herkese örnek olmasını diledi.
Özhaseki şöyle konuştu: 
"Cumhurbaşkanımızın da dediği gibi 'Zalim dünyanın merhamet adası Türkiye'. Bu çocuklar öksüz, yetim. Bir çoğunun babası savaşta şehit olmuş. Ülkemize sığınmış. Bu çocukların hayalleri var. İnsana değer vermeyen dünyanın, riyakar tavırları içinde olanların bu manzarayı görmesi lazım. Herkesin kendi çocuğunun sorunlarıyla uğraşmaktan yıldığı bir ortamda, burada yüzlerce yavruyla ilgilenen gönüllü arkadaşlarıma teşekkürü bir borç biliyorum. Bir yandan Devletin ilgisi, bir yandan gönüllülerin fedakarca yaklaşımları bu çocukları ayakta tutuyor."
Seçim maratonu sırasında çocuklarla bir araya gelmiş olmaktan duyduğu mutluluğu da dile getiren Özhaseki, “Buraya gelmek bizi duygulandırdı. Kavgalı ortamdan, saf bir dünyaya adım attık." dedi.

Bu haber toplam 2583 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.