1. HABERLER

  2. Park Eymir umudunu Başkan Duruay'a bağladı
Park Eymir umudunu Başkan Duruay'a bağladı

Park Eymir umudunu Başkan Duruay'a bağladı

Şehit Bülent GÖÇER İlköğretim Okulunun çıkış kapısının olduğu sokakta aylardır ışıklar yanmıyor.

A+A-

Şehit Bülent GÖÇER İlköğretim Okulunun çıkış kapısının olduğu sokakta aylardır ışıklar yanmıyor.

Okul çıkışı çocuklarını bile tanımakta zorluk çeken veliler ise duruma tepkili. Veliler elektirik direklerinin yanmadığını ifade ederken, karanlık yolun kazalara davetiye çıkardığını söyledi. Evlerine tek başına gitmek isteyen öğrenciler ise korku dolu anlar yaşamak zorunda kalıyor.

KARANLIK VE KORKU YANYANA

Kış mevsiminin gelmesi ile çıkış saatleri karanlığa teslim oldu. Okul çıkışında yanmayan elektrik direkleri kazalara davetiye çıkarırken, evlerine tek başına giden öğrenciler ise hem karanlıkla, hem de başıboş köpeklerle mücadele etmek zorunda kalıyor.

KAYMAKAM RANDEVU ERTELEDİ

TOKİ sokinlerinden Tolga Özlü ve Fahrettin Çaydaşı ise sorunun çözümü için Gölbaşı Kaymakamı Şahin Arslan’dan randevu aldıklarını, ancak randevu saati geldiğinde, Kaymakam Arslan’ın çok özel misafirleri olduğu gerekçesi ile randevuyu “Başka zaman görüşelim” diyerek ertelediğini söylediler. Tolga Özli ve Fahrettin Çaydaşı isimli vatandaşlar ise Kaymakam Şahin Arslan’a tepki gösterirken “Özel misafirler halkın sorunlarından daha mı önemli?” dedi.  

HERKESTEN UMUT KESİLDİ! BİR TEK BELEDİYE BAŞKANI KALDI

Gerek site yönetimi gerekse BEDAŞ yetkililerinden bekledikleri ilgiyi bulamayan Park Eymir sakinleri ise umudunu Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay’a bağladı. Yetkinin Gölbaşı Belediyesi'ninde olmamasına rağmen Başkan Duruay'ın yetkililerle görüşüp sorunu çözmesi bekleniyor.

PARK EYMİR CEZALANDIRILIYOR MU?

Okul yolu üzerindeki yanmayan elektrik direklerinin bir an önce onarılmasını isteyen Park Eymir Sakinleri, “Park Eymir, seçim sonuçları ile cezalandırılıyor mu? Neden Park Eymir kaderine terk edildi diye dert yanıyor.”

 

Bu haber toplam 2342 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.