1. HABERLER

  2. Perihan Mağden’in Arman'a açtığı dava düştü
Perihan Mağden’in Arman'a açtığı dava düştü

Perihan Mağden’in Arman'a açtığı dava düştü

Perihan Mağden "beş para etmezsin" diyen Ayşe Arman'a dava açmıştı.. O dava düştü

A+A-

Ayşe Arman ile Perihan Mağden arasındaki yılardır devam eden husumet Mağden'in Radikal gazetesinde köşe yazarlığı yaptığı dönemde başladı.. Perihan Mağden köşe yazmayı bıraktıktan sonra da Ayşe Arman bu kavgayı sürdürdü.. Nitekim Perihan Mağden'in "Ali ile Ramazan" kitabından köşesinde övgüyle söz ettikten sonra Mağden için "kişiliği beş para etmez" demekten de geri kalmadı.

MAĞDEN TEKZİP YAYINLATTI

Perihan Mağden 2 yıl sonra da olsa, Arman'ın köşesinde tekzip yayınlatmayı başardı. Söz konusu tekzip metninin yayınlatılaması bir mahkeme kararı olunca Ayşe Arman yazıyı mecburen köşesinde yayınlamak zorunda kaldı. Kavga tam gaz sürerken Ayşe Arman bugünkü köşesinde davanın düştüğü haberini verdi..

DAVA DÜŞTÜ

Sevgili Perihan Duydun değil mi? Açtığın dava düşmüş. Daha doğrusu, ortada dava açılacak bir hakaret olmadığına karar verilmiş. İyi olmuş. Uğraşmamıza gerek kalmadı. Bu arada televizyonlara çıkıp, pazar günleri gazetedeki fotoğraflarımla sana zulüm ettiğini söylüyormuşsun, güldüm. İstersen bu konuda da bir dava açabilirsin. Hukuk tarihine geçersin. Neyse uzatmıyorum, sonra benim cevap verecek bir köşem yok diye şikâyet ediyorsun...

Bu haber toplam 3420 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.