1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. PKK'ya sattım lafı ve ardından cinayet
PKK'ya sattım lafı ve ardından cinayet

PKK'ya sattım lafı ve ardından cinayet

Adana’da uyuşturucu bağımlısı olduğu öne sürülen Mehmet Köseoğlu, boşanma davası açan eşi Ezgi Köseoğlu’nu öldürdü.

A+A-

Boşanma davası açtığı 8 yıllık eşi Ezgi Köseoğlu'nu tabancayla öldürüp kaçan Mehmet Köseoğlu'nun, cinayeti 5 yaşındaki kızı M.'nin gözleri önünde işlediği belirtildi.

CİNAYETİ BOŞ EVDE İŞLEDİ

Uyuşturucu bağımlısı olduğu ve bir süre önce şizofreni tedavisi gördüğü iddia edilen Mehmet Köseoğlu, şiddet uyguladığı için kendisini terk ederek boşanma davası açan eşi Ezgi Köseoğlu'nu telefonla arayıp "Çocuklarını göstereceğim" diye, bir yakınlarına ait olan, Onur Mahallesi'ndeki eve çağırdı. İkili, daha sonra Şakirpaşa Mahallesi'nde bulunan bir başka akrabalarının evine gitti. Cinayetin 3 katlı evin tadilat nedeniyle boş olan ikinci katında işlendiği belirlendi.

'PKK'YA SATTIM' DEDİ

İddiaya göre, verilen adrese giden Ezgi Köseoğlu, eşinin yanında 5 yaşındaki kızı M.'yi görünce 7 yaşındaki oğlu B.'nin nerede olduğunu sordu. Mehmet Köseoğlu, önce "PKK'ya sattım", daha sonra da "Kestim, öldürdüm" diye karşılık verdi. Bunun üzerine aralarında tartışma çıktı. Ezgi Köseoğlu, kızı M.'yi alıp ikinci kata çıktı. Peşinden giden Mehmet Köseoğlu, belindeki tabancayı çekip genç kadını başından ve omzundan vurdu. Yakınları tarafından çağrılan ambulansla Adana Numune Hastanesi'ne kaldırılan Ezgi Köseoğlu, tüm müdahalelere karşın kurtarılamadı. Cinayet şüphelisi Mehmet Köseoğlu, olaydan sonra kaçtı.
Ezgi Köseoğlu'nun annesi Emel Daş, uyuşturucu kullandığını öne sürdüğü damadı Mehmet Köseoğlu'nun kızına sürekli şiddet uyguladığını iddia etti. Kızının aile büyüklerinin karşı çıkmasına rağmen 14 yaşında kocasına kaçtığını ve severek evlendiğini belirten Daş, "Damadım çocukları kızıma göstermiyordu. Ciğerimi yaktılar, ciğerleri yansın" dedi. Ezgi Köseoğlu'nun halası Feride Kesici ise kendisini arayan yeğenini kocasının yanına gitmemesi konusunda uyardığını söyledi. Kesici, "Kocası yeğenimi arkasından vurmuş. 3 kurşun kafasına girmiş, bir kurşun boynuna girmiş" diye konuştu. 

Bu haber toplam 2155 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.