1. HABERLER

  2. Polisle basın karşı karşıya
Polisle basın karşı karşıya

Polisle basın karşı karşıya

Polisle basın karşı karşıya

A+A-

Her yıl gelenek halinde düzenlenen Emniyet- Basın arası maç müsabakası gerçekleşti. Gölbaşı Sentetik Saha da oynanan maçın galibi emniyet mensupları arasında olurken, maçın yıldız ismi de Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay oldu.

10 Nisan Polis günü olması dolayısıyla, her yıl geleneksel hale gelen Emniyet-Basın maç müsabakası gerçekleşti. Yoğun ilginin olduğu maçta, maçı seyretmeye gelenler ve protokol oynan maçı ilgi ile izledi.  Bala Kaymakamı Mustafa Irmak, Hakim Salman Tan, Prekons Aş. Genel Müdür Yardımcısı Faruk Koçgazi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Sorumlusu C.Özden Şimşek ve emniyet mensuplarıda maçı izlemeye gelenler arasındaydı. 

Gölbaşı İlçe Emniyet Müdürü Selim Sarıoğlu’nun hakemliğini yaptığı maçta, yeni seçilen Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay’da gelerek renk kattı.  Başkan Fatih Duruay, jest yaparak basınla birlikte sahaya çıkarak top koşturdu. Yaklaşık 15 dakika saha da kalan Duruay, emniyet mensuplarına ve basına yaptıkları etkinliklerden dolayı teşekkürlerini iletti.

Maç sonucu emniyet mensuplarının 4-3 basını yenmesi ile son buldu. Maçtan sonra, oyunculara kupaları takdim edildi. 

 

Bu haber toplam 2759 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum