1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Rasim Ozan Kütahyalı'dan Başbakan Erdoğan'a çağrı
Rasim Ozan Kütahyalı'dan Başbakan Erdoğan'a çağrı

Rasim Ozan Kütahyalı'dan Başbakan Erdoğan'a çağrı

Takvim ve Sabah Gazetesi yazarı Rasim Ozan Kütahyalı, canlı yayında başbakana seslenerek “Artık Güneydoğu'da telef olan gençlerimize sahip çıkın.” dedi.

A+A-

Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan Basın Kulisi’nde bu hafta “sınır güvenliğini asker mi, polis mi korumalı?” sorusuna yanıt arandı.

Takvim ve Sabah Gazetesi yazarı Rasim Ozan Kütahyalı, ard arda gelen şehit haberlerinin artık sona ermesi için Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın daha net adımlar atması gerektiğini kaydederek, Başbakan Erdoğan’a seslendi. Kütahyalı, Erdoğan’a şu sözlerle seslendi;



“Sayın başbakanımız, artık bu güneydoğuda ki kirli savaş meselesinde bir sürü güzel şey yaptınız, daha net adımlar atın. Orada artık kınalı kuzuların zorunlu askerlikte çok kısıtlı eğitimle orada savaşan telef olan gençlerimize sahip çıkın. Orada uzman, özel harekatçı, bu işi bilen, gerilla eğitim almış kişiler savaşsın. Bu konuda başbakanımız masaya yumruğunu vursun.”

Mehmet Faraç ise polisin sınırda görevlendirmesine te3pki göstererek, hükümetin bu konuda yanlış bir adım atmak üzere olduğunu söyledi. Faraç “Polisi oraya gönderirsen iç savaş çıkar “diyerek konuyu açmak istedi, ancak konu uzayıp Ergenekon’a dayanınca Rasim Ozan Kütahyalı ve Mehmet Faraç atasında “Ergenekon” polemiği yaşandı.

Bu haber toplam 1801 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.