1. HABERLER

  2. Revan çocukları unutmadı
Revan çocukları unutmadı

Revan çocukları unutmadı

Yaz aylarının gelmesi ile birlikte Gölbaşı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü kolları sıvadı.

A+A-

Yaz aylarının gelmesi ile birlikte Gölbaşı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü kolları sıvadı. Okulların tatil olması ve yaz aylarında çocukların boş vakitlerini değerlendirebilmeleri için Yaz Okulları bu yılda çocuklara kapılarını açacak. Gölbaşı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürü Banu Revan Gölbaşı Belediyesi tarafından ücretsiz yüzme kursunun açılacağının müjdesini verdi.

Revan yaptığı açıklamada yüzme havuzunun Pazartesi günü açılacağını belirterek, “Yaz aylarında çocuklar süs havuzlarında eğlenmeye çalışıyor. Bu birçok tehlikeyi de beraberinde getiriyordu. bu olumsuzluğun önüne geçebilmek adına maddi durumu iyi olmayan çocuklarımız için ücretsiz yüzme kursu açıyoruz. Sadece havuza girerken çocukların kullanması gereken malzemeler için 20 TL kayıt parası alınacak. Kursumuz 2 ay sürecek ve ücretsiz. Ayrıca Gölbaşı’na uzak olan beldelerdeki çocuklarımızı da taşımalı olarak Pazar günleri açtığımız kursa getireceğiz.  İki gurup halinde kursumuz hizmet verecek. Çocuklar yaz aylarında açılan kurslarımızda hem eğlenme fırsatı yakalayacaklar hem de spor yapacaklar” dedi.

Revan ayrıca yaz okullarında Gölbaşı Belediye Spor Kulübü bünyesinde açılan Basketbol, futbol ve çeşitli spor alanlarında kurslarında devam ettiğini belirtti. Önümüzdeki süreçte Ramazan Şenliklerine ve Festival hazırlıklarına başlayacaklarını da sözlerine ekleyen Revan, Gölbaşılılara güzel bir yaz günleri yaşatacaklarını vurguladı.

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı geçtiğimiz yılda yerel basının gündeme getirdiği haberler üzerine 600 öğrenciyi havuza götürmüştü. Bu yıl ise açılan yüzme kurslarını çocuklarının ayağına getiren Gölbaşı Belediyesi, çocuklara yaz aylarını değerlendirebilmeleri için imkan sağlayacak.

Bu haber toplam 2152 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.