1. HABERLER

  2. Ronaldo'nun Bodrum tatili
Ronaldo'nun Bodrum tatili

Ronaldo'nun Bodrum tatili

Ronaldo, kaldığı 5 yıldızlı otelde bir gün dinlendikten sonra özel bir yatla mavi yolculuğa çıktı.

A+A-

Real Madrid'in dünyaca ünlü Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo, Demirören Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Vekili, Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören'in daveti üzerine ilk olarak İstanbul'a ardından da geçen Pazar günü öğle saatlerinde özel jetle Bodrum'a geldi.

BİTKİSEL YAĞLARLA MASAJ

Yanında 25 yaşındaki Rus sevgilisi İrana Shayk'la birlikte Yalı Beldesi'ndeki Kempinski Barbaros Bay Hotel'e yerleşen Ronaldo ilk gününü otelde dinlenerek ve otelin SPA'sında bitkisel yağlarla masaj yaptırarak geçirdi. Ronaldo'yu görmek isteyen futbolseverler ise bugün sabah saatlerinden itibaren otelin bulunduğu Barbaros Koyu'nda kamp kurdu. Ronaldo'yu görmek için kayalıklara tırmanarak otele yaklaşıp fotoğraf çekmek isteyen bazı vatandaşlar ise özel güvenlik ekipleri tarafından uzaklaştırıldı. Bazı Ronaldo hayranlarının koya çadır kurduğu görüldü.

Öğle saatlerinde otelin bulunduğu Barbaros Koyu'na gelen SAT komandaları ise heyecan yaşanmasına neden oldu. Bazı vatandaşlar SAT korumalarının Ronaldo için geldiğini iddia etse de yetkililer, komandoların Güllük'teki Sualtı Taaruz Eğitim Komutanlığı'ndan bölgeye eğitim amaçlı geldiklerini eğitimin Ronaldo ile ilgisinin olmadığını açıkladı.

MAVİ TURA ÇIKTI

Sabah saatlerini otelin yüzme havuzunda sevgilisiyle birlikte geçiren Ronaldo, öğlen ise geniş güvenlik önlemleri içerisinde mavi tura çıktı. Ünlü futbolcu otelin iskelesine bağlı bulunan 20 metre uzunluğunda, üzerinde İngiliz, Türk ve Beşiktaş bayrağı bulunan 'Twin Waves' adlı lüks motoryata sevgilisi Shayk ve iki koruması ile birlikte bindi. Üzerinde siyah bir atlet ve şort bulunan Ronaldo, tekneye biner binmez yatın içine girdi ve dışarı çıkmadı.

SEVGİLİSİ ÜSTSÜZ GÜNEŞLENDİ

Teknenin sahilden yaklaşık iki mil açılmasının ardından Ronaldo, sevgilisi ile birlikte motoryatın üst katına çıkıp hemen üzerini çıkardıktan sonra güneşlenmeye başladı. Bu arada Shayk'ın ise kısa bir süreliğine bikinisinin üst kısmını çıkardığı gözlerden kaçmadı.

Ronaldo ve sevgilisinin bulunduğu yatın bugün Gökova'da Kisebükü, Akbük, Orak Adası ve Sedir Adası'na gideceği, akşam saatlerinde yeniden kaldıkları otele dönmelerinin beklendiği belirtildi.

BALKON KONUŞMASINA 390 BİN TL

Taksim'deki izdiham nedeniyle imza töreni iptal edilen ve balkonda 5 dakika konuşan Cristiano Ronaldo'nun, 170 bin euro (390 bin TL) aldığı ortaya çıktı.

Bu haber toplam 5225 defa okunmuştur
Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.