1. HABERLER

  2. Ruhsat alana çerçeve hediye
Ruhsat alana çerçeve hediye

Ruhsat alana çerçeve hediye

Esnaflara verilen Ruhsat belgeleri iş yerlerinde asılması için Müdürlük tarafından çerçeveletilerek özel çanta içerisinde esnaflara takdim ediliyor.

A+A-

Gölbaşı Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü ilçe esnafına iş yeri ruhsat alımlarında büyük kolaylıklar sağlıyor.  Esnafa çok kısa sürede işyeri Açma ve Çalıştırma Ruhsatı verilmesiyle başlayan yeniliklere bir yenisi daha eklendi. 

Esnaflara verilen Ruhsat belgeleri iş yerlerinde asılması için Müdürlük tarafından çerçeveletilerek özel çanta içerisinde esnaflara takdim ediliyor. Esnaf çerçeveli olarak aldığı iş yeri ruhsatını görünür bir şekilde iş yerinde ibraz ediyor. 

Ruhsat ve Denetim Müdür Vekili Pehlül Eraslan yaptığı açıklamada “İlçe esnafımıza her türlü kolaylığı sağlıyoruz. Esnafımızın iş yeri çalışma ruhsatlarını sadece bir kâğıt olarak değil, bu belgeleri çerçeveleterek daha uzun süre koruma altına almış oluyoruz. Hem de esnafımız iş yerinde görünecek bir şekilde ruhsatını ibraz edecektir” dedi 

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı; da “Biz her zaman ilçe esnafımızın her türlü sorunları ve isteklerini gidermek için esnafımızla beraber çalışıyoruz. Ruhsat ve Denetim Müdürlüğümüzün başlattığı bu yeni uygulama ile esnafımıza verilen değeri, önemi göstermiştir. Bizlerin temel prensibi vatandaşlarımızın memnuniyetidir” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 2003 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.