1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Sabah mezar yeri satın aldı akşam öldü
Sabah mezar yeri satın aldı akşam öldü

Sabah mezar yeri satın aldı akşam öldü

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde, kamyonun çarptığı motosiklet sürücüsü 60 yaşındaki İsmail Öz yaşamını yitirdi.

A+A-

Dün saat 18.00 sıralarında Salihli'den Alaşehir yönüne giden 40 yaşındaki Mehmet Çınar yönetimindeki 20 NF 299 plakalı tuğla yüklü kamyon, Alaşehir Galericiler Sitesi yakınında kontrolsüz şekilde anayola çıkan Avusturya'dan emekliimam İsmail Öz'ün kullandığı 45 ZL 954 plakalı motosiklete çarptı.

Kasksız olan 3 çocuk babası Öz, çarpışmanın şiddetiyle asfalta fırlayıp ağır yaralandı.

YOLDA YAŞAMINI YİTİRDİ

Ambulansla Alaşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Öz, ilk müdahalenin ardından Salihli Devlet Hastanesi'ne sevk edilmek istenirken yolda yaşamını yitirdi.

Polisin olay yerinde yaptığı incemede, İsmail Öz'ün motosikletinin yanında bulunan ruhsatın arasında çocuklarının isim ve telefonları bulunan, 'Kazada ölürsem çocuklarım Ahmet Öz, Muhammet Öz ve Fatih Öz'e haber verin' yazılı bir not çıktı. Nottaki telefon numaralarından Öz'ün yakınlarına ulaşan polis, acı haberi verdi.

AYNI GÜNÜN SABAHI MEZARLIK ALMIŞTI

Kaza kurbanı olan Öz'ün aynı gün sabah Alaşehir Mezarlıklar Müdürlüğü'ne gidip, eşi Meryem Öz (56) ve kendiSİ için mezar yeri satın aldığı ortaya çıktı. Polis, kazanın ardından kamyon şoförü Çınar'ı gözaltına aldı. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Çınar, tutuksuz yargılanmak üzere serbest kaldı.

Avusturya'da işçi olarak çalışan ve bir süre önce ailesini ziyarete geldiği öğrenilen Ahmet Öz, babasının çok düzenli ve dikkatli bir kişi olduğunu belirterek, "Ancak, kazada kamyonu farketmeyip, yola fırlamış. Sabah evde sohbet ederken, mezar yeri alacağını söylemişti. Birlikte gidip, aldık. Demek içine doğmuş olacak ki aynı akşam ölüm haberini aldık" dedi.

İsmail Öz'ün cenazesi bugün öğle vakti Yeni Mezarlık'ta satın aldığı mezara gözyaşları içinde defnedildi.

Bu haber toplam 1588 defa okunmuştur
Etiketler : , , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.