1. HABERLER

  2. Sabah sabah siyaset mi? Sohbet mi?
Sabah sabah siyaset mi? Sohbet mi?

Sabah sabah siyaset mi? Sohbet mi?

Hasan Oğuz… Ak Parti İlçe Başkanlığına aday olacağını aylar öncesinden çarşıda pazarda, söylemesine rağmen hala resmi olarak adaylık açıklamadı. Her seferinde bekleyin demesine rağmen bir türlü o adımı atıp, ilçe başkanlığına adaylığını bir türlü koyma ce

A+A-

Hasan Oğuz… Ak Parti İlçe Başkanlığına aday olacağını aylar öncesinden çarşıda pazarda, söylemesine rağmen hala resmi olarak adaylık açıklamadı. Her seferinde bekleyin demesine rağmen bir türlü o adımı atıp, ilçe başkanlığına adaylığını bir türlü koyma cesaretini bulamadı.

Geçtiğimiz gün Ak Parti Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Fatih Duruay ve Hasan Oğuz’a Gölbaşı’nda ki bir mekanda sabah saatlerinde rastladık.

Her dost gibi Hasan Oğuz ve Fatih Duruay’da oturup sohbet edebilir ancak, kongrede Ramazan Şimşek’e destek olacağı bilinen Fatih Duruay ile aday olacağını her fırsatta söyleyen ancak adaylığını açıklamayan Hasan Oğuz’u aday olup olmama konusunda iknaya mı çalışıyordu, onu da bilemiyoruz.

Ancak Hasan Oğuz’a şu cümleleri de etmeden geçemeyeceğim “Siyaset dik duruşu sever. Ağızdan çıkmış söz, yaydan çıkmış bir ok gibidir. Gidişi olur, dönüşü olmaz.” Biz basın mensupları hala Hasan Oğuz’un adaylığını açıklamasını bekliyoruz. Bu açıklamanın da bir hayli gecikmesi de “Acaba Hasan Oğuz yan mı çizdi?” sorusunu aklımıza getirmiyor değil hani.  

 Haber: Özcan Aydoğdu

Bu haber toplam 1967 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.