1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. ŞAGEFED Gölbaşı'nda açıldı
ŞAGEFED Gölbaşı'nda açıldı

ŞAGEFED Gölbaşı'nda açıldı

Şehit Aileleri Gaziler Engelliler ve Korunmaya Muhtaç Çocuklar Spor Federasyonu (ŞAGEFED) Gölbaşı'nda kuruldu.

A+A-

Açılışta konuşan Milli Takım Antrenörü ve Kurucu Genel Başkan Şenol Kaysi "halka hizmetin hakka hizmet olduğunu bilenlerdenim. Spor Federasyonumuz aynı amaçlı  spor kulüplerimiz ile kurulmuştur. " dedi.

"Gölbaşı ilçemizde faaliyete başlayan spor federasyonu İnşaallah Türkiye genelinde 81 ilde temsilcilikler açarak  faaliyetlerimizi sürdüreceğiz." ifadelerini kullanan Kaysi, federasyonun amacını şu şekilde açıkladı;

Cennet vatanımız için canlarını feda eden aziz Şehitlerimizin ve Gazilerimizin emanetlerine sahip çıkmak Şehit, Gazi Ailelerine, Doğuştan İşitme engelli ve ortopedik Engellilere, Annesi babası ebedi hayata göç eden yetim-öksüz,  Anne-babası ayrı  olan maddi durumu iyi olmayan Korunmaya Muhtaç Çocuklarımıza Taekwondo, KickBoks, Muaythai, Wushu Boks, Cimnastik, İşitme engelli Taekwondo, Ortopedik Engelli Taekwondo, Dart-Bocce-Bomling Branşlarında Ücretsiz  Spor eğitimi vermek. Çocuklarımızın ve gençlerimizin boş vakitlerini spor ile doldurup kötü ortam ve alışkanlıklardan uzak tutup topluma sağlıklı bireyler yetiştirmek ve hayata tutulmalarını sağlamaktır. Spor kulüplerimiz her yaşa ve herkese hizmet etmek için kurulmuştur. Spor hareketsizliği gideren bir ilaçtır sağlıklı olmanızı sağlar ayrıca sporda hedefiniz var ise  bizimle hedeflerinize daha çabuk ulaşabilirsiniz. Herkese hitap eden spor kulüplerimiz Şehit Yakınları Gaziler ve Korunmaya Muhtaç Çocuklar Spor Kulübü, Şehit Aileleri Gaziler Engelliler ve Korunmaya Muhtaç Çocuklar Spor Kulübü, Vatan Yıldızları Spor Kulübü, Şenol Kaysi Spor Akademisi olarak tüm Gölbaşı ilçemizdeki çocuklarımızı ve gençlerimize spor yapmaya davet ediyoruz.

0b05839c-fe3b-4b97-9357-5c7db53824c7.jpg

ŞAGEFED Genel Başkanı ve Milli Takım Antrenörü Şenol Kaysi "Açılışımıza arayak ve katılarak bizleri onurlandıran
Gölbaşı Kaymakamı Sn.Tülay Baydar Bilgihan'a, Ankara Gençlik ve Spor il müdürü Sn.Mustafa Çelik,e , Gölbaşı Ak Parti İlçe Başkanı Sn. Selim Akceylan'a Yönetim kurulu ve Meclis üyelerine, Gölbaşı MHP İlçe Başkanı Sn. Serdar Tekin'e, Yönetim kurulu ve Meclis üyelerine, Gölbaşı BBP İlçe Başkanı Sn. Hakan Lale'ye, Gölbaşı Jandarma Başçavuş Sn. Cezmi Kösekara'ya, Uzman Çavuş Necdet Şengül'e, Yönetim kurulu üyelerimize, Velilerimize ve Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza çok teşekkür ediyor şükranlarımı sunuyorum" diye konuştu.

f36ed14c-4c1a-48eb-a51c-d3190b21164f.jpg

Bu haber toplam 3120 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.