1. HABERLER

  2. Şaka videosu bile ağlatmaya yetti
Şaka videosu bile ağlatmaya yetti

Şaka videosu bile ağlatmaya yetti

Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasıyla ününe ün katan Nihat Doğan, yarışmanın ardından ilk kez canlı yayına çıktı.

A+A-

Yarışmanın ardından ekranlara çıkmama kararı alan Nihat Doğan, uzun süren sessizliğini Star Tv ekranlarından yayınlanan “Duymayan Kalmasın”a bozdu. Kadına şiddet yaptığı sorularını yanıtsız bırakan Nihat Doğan “ Benim kırmızı çizgilerim var.” dedi.

“Para almadan televizyona çıkmam” diyen Nihat Doğan konuk olduğu Duymayan Kalmasın isimli programda, Beyaz Show yapımı şaka videosunu izleyince duygusal anlar yaşadı.



Ünlü şovmen Beyazıt Öztürk’ü kendisine yazdığı esprili mektupların hatırlatılması üzerine Nihat Doğan, Beyaz’a selam göndermeyi de ihmal etmedi. Beyaz Show için Bursalı gençlerin çektiği videoyu izleyen Nihat Doğan, canlı yayından duygusal anlar yaşadı. Gözleri yaşaran Nihat Doğan’a bir sürprizde programın sunucuları İpek Durkal ve Yelda Kırçuval’dan geldi. Sunucular Nihat Doğan’ı duygulandıran videodaki gençleri stüdyoya davet ettiler. O gençleri karşısında göre Nihat Doğan gençlere, yeni videolarında oynama sözü verdi.

Öte yandan "Para almadan televizyona çıkmam" diyen Nihat Doğan'ı bu yayın için ne kadar para aldığı ise merak konusu oldu.

Bu haber toplam 1547 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.