1. HABERLER

  2. Şampiyon Örencikspor
Şampiyon Örencikspor

Şampiyon Örencikspor

Gölbaşı belediyesi Kent Konseyi Gençlik komisyonun düzenlediği mahalleler arası futbol turnuvasu muhteşem final ile son buldu. Örencik- karaali mahalleleri arasında oynan süper finalde tribünleri dolduran yüzlerce taraftar doyumsuz maç keyfi yaşadı

A+A-

Gölbaşı belediyesi Kent Konseyi Gençlik komisyonun düzenlediği mahalleler arası futbol turnuvasu muhteşem final ile son buldu. Örencik- karaali mahalleleri arasında oynan süper finalde tribünleri dolduran yüzlerce taraftar doyumsuz maç keyfi yaşadı.Belediye başkanı Yakup Odabaşı şampiyonluk kupasını vermesi ile futbol turnuvası soan erdi. 

Her yıl geneleksel olarak gece düzenlenen mahalleler arası futbol turnuvası bu yıl daha centilmen ve daha heyecanlı geçti. sadece Gölbaşı’nda oturan futbolculardan oluşan mahalle takımları seyircilere unutulmaz anlar yaşattılar. 16 Takımın katıldığı turnuvada Şampiyon Örencik spor oldu.

foto-galeri-ikon.20110430190136.jpg

 Final maçında Karaali mahallesi ile karşılaşan Örencik maçı 3-0 kazandı. Bir çok gol pozisyonun yaşandığı maçta heyecan doruktaydı.  Amamtör lig maçlarını aratmayan  final maçında Örencik mahallesi ,Karaali mahallesini 3-0 yenerek 2011 Gölbaşı futbol turnuvasının şampiyonu olarak adına tarih sayfalarına yazdırdı. 

Şampiyonluk maçından sonra taraftarı ile şampiyonluğu yaşayan Örencik spor saha da kupa ile şampiyonluk turları attı. Final maçından sonra turnuvaya katılan tüm takımlara teşekkür plaketi verildi.dereceya giren takımlara da plaket ve kupa verildi. Köy  katagorisinde şampiyonluk kupası Karaali mahallesine verilirken en centimen takım olarak da Çimşit mahallesi plaket aldı. Kupa plaketleri Gölbaşı belediye başkanı Yakup Odabaşı verdi. 

Başkan Odabaşı  kupa ve plaketleri verirken spor’un  barış ve kardeşiklik olduğunun altını çizerek”Bu tür spor faaliyetlerimiz Gölbaşı belediye spor kulübü bünyesinde her branşta devam edecektir. Gençlerimizi sportif aktivitelerle  Türk spor’una kazandırmaya çalışıyoruz”dedi

Bu haber toplam 1715 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.