1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Şehit binbaşının baba evine ateş düştü - İzle
Şehit binbaşının baba evine ateş düştü - İzle

Şehit binbaşının baba evine ateş düştü - İzle

Çukurca'da teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan Binbaşı Yavuz Başer'in anne ve babası aldıkları haberle yıkıldı.

A+A-

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde teröristlerin hain saldırısı sonucu şehit olan Binbaşı Yavuz Başer'in baba ocağına ateş düştü. Şeker hastası olan baba kendisine taziyeye gelen komutana sarılarak, "Yavuzumu niye getirmediniz?" diyerek ağladı. Şehit binbaşının komşuları ise balkonlarına Türk bayrağı astığı görüldü.

"İNŞALLAH PEYGAMBERİMİZE KOMŞU OLURSUN"

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde sabah saatlerinde teröristlerin yola döşediği mayının patlamasının ardından olay yerine intikal eden birliğe teröristler tarafından pusu kurulmuştu. Çıkan çatışmada 7 asker şehit olmuş, çok sayıda asker ise yaralanmıştı.

ŞEHİT AİLESİ ACILI HABERİ ALDI

Çatışmada şehit olanlardan birinin de Ankaralı Binbaşı Yavuz Başer olduğu öğrenildi. Başer'in şehit haberinin ulaştığı babaevine ateş düştü. Şeker hastası olan şehit babası İsmail Başer, güçlükle ayakta dururken, babaya sağlık ekipleri müdahale etti. Şehit annesi İnayet Başer ise şehit olan oğluna ağıt yaktı. Gözyaşlarına boğulan anne, "Oğlum şehit oldun, inşallah peygamberimize komşu olursun." şeklinde ağladı.

"YAVUZUMU NİYE GETİRMEDİNİZ"

Bu sırada bir grup askeri yetkili Şehit Binbaşı'nın evine gelerek, taziye ziyaretinde bulundu. Bu sırada içeri giren komutanı gören baba Başer, komutanın boynuna sarılarak, "Yavuzumu niye getirmediniz?" dedi. Gözyaşlarına boğulan babayı, komutan teskin etmeye çalıştı.

Binbaşı'nın ölüm haberini alan komşuları ise balkonlarına Türk bayrağı asarak, teröre tepkisini dile getirdi. Evli olan Binbaşı Başer'in Fırat (10) ve İrem (6) adında iki çocuğu bulunduğu öğrenildi. 

Bu haber toplam 1960 defa okunmuştur
Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.