1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Selametli'de internet ve uzaktan eğitim çilesi
Selametli'de internet ve uzaktan eğitim çilesi

Selametli'de internet ve uzaktan eğitim çilesi

Gölbaşı Selametli mahallesinde aylardır internet bağlanmasını bekleyen öğrenciler online derslere katılamadıklarından seslerini duyurmaya çalışıyorlar.

A+A-

Gölbaşı Selametli mahallesinde aylardır internet bağlanmasını bekleyen öğrenciler online derslere katılamadıklarından seslerini duyurmaya çalışıyorlar.

Gölbaşiı’nın en büyük mahallelerinden birisi olan Selametli Mahallesinde aylardır internet bağlantısı bulunmadığından dolayı öğrenciler sesini sosyal medyadan duyurmaya çalışıyorlar.

Gölbaşı Son Gaste’ye ulaşan veliler ve öğrenciler, başvuruları olmalarına rağmen 6 ayı aşkın bir süredir internet bağlatamadıklarını iddia ettiler. Mahallede ABB’nin bağlattığı internetin her yerde çekmediğini sadece camii çevresinde bulunanların faydalandığını dile getiren öğrenci ve veliler, ilgili özel firmadan evlerine internet bağlatmak istediklerini ancak 6 aydır bir sonuç alamadıklarını söylediler.

Selametli mahallesinde yaşayan öğrenci ve veliler mağduriyetleri şu sözlerle açıkladılar;

Engin Yüksel: Merhabalar biz Gölbaşı Selametli Köyü Şehit Emrah mahallesinde ikamet ediyoruz. Yazın internet başvurusunda bulunmuştuk. Ama hala internet bağlanmadı. Lütfen gereğinin yapılmasını rica ediyorum

Mükerrem Erdoğan: Gölbaşı Selametli Şehit Emrah mahallesinde ikamet ediyoruz internet başvurusunda bulunmuştuk ama henüz internet bağlanmadı.ilgi ve alakanızı bekliyoruz .

Kerem Erdoğan: Yazın başvuruda bulunmuştuk internet için hala bağlanmadı mağdur durumdayız lütfen en kısa zamanda ilgilenin.

Fatih Dertli: İyi günler şehit Emrah mahallesi ankara caddesi selametli köyünde oturmaktayız yazın İnternet başvurusu yaptık ama bir türlü bağlamaya gelmediler torunlar çok magdur derslere giremiyorlar yardımcı olmanızı rica ediyorum lütfen.

Ülker Dertli: Merhaba, ben gölbasi selametli köyü sehit emrah mahallesinde ikamet etmekteyim. Bu yaz internet icin basvuruda bulunmustuk ama henüz internet baglanmadi. Gereginin yapilmasini bilgilerinize arz ederim

Erkan Dertli: Şehit Emrah mahallesi selametli köyümüzdeki evlerimize 6 aydır internet bağlatamadık sürekli başvuru yapmamıza rağmen direk olmadığı için direk çekemeyiz demeleriyle internet bağlantısı yapılmıyor .

Bu haber toplam 6954 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler