1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Şenes Erzik'ten şike yorumu
Şenes Erzik'ten şike yorumu

Şenes Erzik'ten şike yorumu

UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik, TFF'nin aldığı şike kararını yorumladı.

A+A-

Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) önceki gün verdiği karar; futbol kamuoyunda tartışılmaya devam ediliyor. UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik, TFF'nin bir karar almadığını söyleyip önemli bir tarihi hatırlattı: Benim için önemli olan Şampiyonlar Ligi kuralarının çekileceği gündür.

ÖNEMLİ OLAN UEFA'NIN KARARI

Sabah gazetesinin haberine göre; UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik, TFF'yi hem eleştirdi hem de önümüzdeki sürecin kritik olacağına dikkat çekti. "Ortada bir karar görmedim" diyen Erzik, "Çünkü ortada bir karar yok. Yapılan açıklama bir karar değil, erteleme. Daha kararı göreceğiz. Ama bu noktada içeriyi ve dışarıyı da görmeliyiz" dedi. Erzik, UEFA'nın dosyayı yakından takip ettiğine dikkat çekerek, "Sonuçta UEFA kararını verir, düşüncesini söyler.

KRİTİK TARİH 25 AĞUSTOS

Burada benim için önemli olan kritik tarih Monaco'da Şampiyonlar Ligi kura çekiminin yapılacağı 25 Ağustos'tur" ifadelerini kullandı. CAS Hakimi Kısmet Erkiner, şikenin ilerleyen tarihlerde ortaya çıkması halinde söz konusu kulüplerin UEFA'dan ceza dışında Avrupa'da elediği rakiplerine tazminatla da karşı karşıya kalacağına dikkat çekti.

Bu haber toplam 4609 defa okunmuştur
Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.