1. HABERLER

  2. Serkent Sitesi sakinlerinin ulaşım ızdırabı
Serkent Sitesi sakinlerinin ulaşım ızdırabı

Serkent Sitesi sakinlerinin ulaşım ızdırabı

Gölbaşı Serkent Sitesi sakinlerini, ulaşım sorunu canlarından bezdirmiş durumda. 90’lı yıllarda yapılan ve 110 konuta sahip olan Serkent Sitesi ulaşım sıkıntısı çekiyor

A+A-

Gölbaşı Serkent Sitesi sakinlerini,  ulaşım sorunu canlarından bezdirmiş durumda. 90’lı yıllarda yapılan ve 110 konuta sahip olan Serkent Sitesi ulaşım sıkıntısı çekiyor. Çevresinde de birçok sitenin bulunduğu Serkent Sitesi sakinleri yıllardır çözüm bekledikleri ulaşım sorununun artık sonuçlanmasını istiyor.

IZDIRAP DEĞİL İŞKENCE!

Serkent Sitesi  Küme Evleri Sakinleri adına gazetemize açıklamada bulunan Karayolu Trafik ve Yol Güvenliği Araştırma Derneği Genel Başkan Yardımcısı Ramazan Güleç, yetkililere seslenerek, “Serkent ulaşım sorunu ızdırabında ötesinde  işkenceye dönüştü.  Site doksanlı yıllardan beridir var. Yüz on konutluk toplu bir mahalle. Dolu halde ortalama Dört yüz, beş yüz kişi kapasiteli ve çevresindeki onlarca site küme evleri ve müstakil evlerle beraber küçük bir ilçe görünümünde. Ne var ki yıllardır otobüsü dolmuşu hala yok. Başkentin göbeğinde insanlar insanca ulaşımdan mahrum halde. Daha dün kurulmuş bulunan konutlara otobüs ve dolmuş sağlanırken Konya yolu yakınındaki sitemize onlarca yıldır neden otobüs ve dolmuş verilmez?” dedi.  

Bu haber toplam 7879 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.