1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Sigara paketi mağduru adamın eşi konuştu
Sigara paketi mağduru adamın eşi konuştu

Sigara paketi mağduru adamın eşi konuştu

"Bir fotoğraf yüzünden ailece perişan olduk"

A+A-

Öksürük şikâyeti ile gittiği hastanede çekilen fotoğrafı sigara paketinde yer alınca, hayatı alt üst olan İ.A.'nın (28) 4 yıllık eşi Y.A. (23), konuştu.

HASTALIĞIM YOK DESE DE İNANMADIM

2 yaşındaki kızı C.'yi kucağından indirmeyen Y.A., "Olayı ilk olarak eşimden duydum. Çok üzüldüm. Sigara paketini gördüğümde ise eşimi hemen tanıdım, direkt 'Bu eşim' dedim, kahroldum. Ondan sonra her ne kadar eşim 'Hastalığım yok' dese de, bulaşıcı bir hastalığı var, bizden saklıyor diye düşündüm. Hatta paketin üzerinde yazdığı için bir dönem kanser olduğundan bile şüphelendim" diye konuştu.

"ÇAMAŞIRLARINI BİLE AYRI YIKIYORDUM"

Eşinin her "Bir şeyim yok, merak etme" dediğinde korku duyduğunu ifade eden Y.A., "Kendi sağlığımı, her şeyden önce çocuğumun sağlığını düşünmek zorundaydım. Bu nedenle eşimle aramız bozuldu. Kızımı kucağına almasını dahi istemiyordum. Hatta çamaşırlarını ayrı yıkamaya başladım. Kendimizi büyük bir kâbusun içinde bulduk. Önce işten çıkarıldı. Daha sonra büfe açtı, ancak kimse alışveriş etmeyince kapatmak zorunda kaldı. Yiyecek işi olduğundan herkes 'hastalık kaparım' düşüncesiyle alışveriş yapmadı" dedi.

'BUZLAR ERİMEYE BAŞLADI'

Şu an eşinden ayrı yaşadığını belirten Y.A., "Tüm aile, bir fotoğraf yüzünden mahvoldu. Perişan olduk. O andan sonra eşimle aramıza soğukluk girdi. Annem ve babam bile 'Çocuğun küçük, kocan hastalıklı, hemen ayrıl' dediler. Ben de eşimi terk ettim. Korkularım bir türlü bitmiyor, yine de ona desteğim sonsuz. Birkaç ay önce avukatımız sayesinde bir araya geldik. Aramızdaki buzlar erimeye başladı" diye konuştu.

Bu haber toplam 3897 defa okunmuştur
Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.