1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Siirtli çocuklara oyun grubu
Siirtli çocuklara oyun grubu

Siirtli çocuklara oyun grubu

Türkiye’nin çeşitli illerinden gelen yardım taleplerini geri çevirmeyen Ankara Büyükşehir Belediyesi, şimdi de Siirt İl Emniyet Müdürlüğü’ne bariyer ve çocuk oyun grubu, Düzce’nin Akçakoca ilçesine de kent mobilyaları ve çevre düzenlemeleri yardımı yapaca

A+A-

Büyükşehir Belediyesi, Litvanya’daki “Avrupa Ödülü Kazanan Kentler Birliği” ile Tataristan’daki “Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler Teşkilatı”toplantılarına da katılacak.

Ali İhsan Ölmez başkanlığında toplanan Büyükşehir Belediye Meclisi’nde,  Siirt İl Emniyet Müdürlüğü’nden gelen talep mektubu okundu. Mektupta, beton bariyerlere (New Jersey tipi), personel lojmanlarında kullanılmak üzere çardak, kamelya, çocuk oyun grubu ve çöp konteynırlarına ihtiyaç duyulduğu belirtildi.

Söz konusu taleplerin yerine getirilmesi, oy birliğiyle kabul edildi.

Akçakoca Belediyesi’nden gelen yardım talebinin de okunduğu toplantıda, yaz aylarında turizm nedeniyle nüfusu yaklaşık 6 kat artan ilçeye, kent mobilyaları (saat kulesi, süs havuzu, çocuk oyun grubu, elektrik direği vb.) malzeme yardımı ile çevre düzenlemeleri yapılması da oy birliğiyle kararlaştırıldı.

Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Bala Pazar ve Festival Alanı’nın kullanımı için ihtiyaç duyulan pazar tezgahlarının da Büyükşehir Belediyesi tarafından temin edilerek, alanın işletilmek üzere tüm mal, malzeme ve ekipmanlarıyla birlikte Bala Belediyesi’ne devredilmesi benimsendi.

Bu haber toplam 46046 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.