1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Şike iddiasında Eskişehir ve Sivas'a kim ne verdi
Şike iddiasında Eskişehir ve Sivas'a kim ne verdi

Şike iddiasında Eskişehir ve Sivas'a kim ne verdi

İstanbul Emniyeti’nin elinde soruşturmayla ilgili sağlam deliller olduğu iddia ediliyor..

A+A-

Süper Lig ve Bank Asya 'da organize şike iddiasıyla harekete geçen polis, Türk tarihinin en büyük operasyonunu yaptı. İddiaya göre Eskişehir'e Trabzonspor maçı öncesi giden parayı, Teknik Direktör Uygun ve Oyuncu Ümit Karan paylaştı.

İşte şikeye en somut kanıtlar:

ESKİŞEHİR'E 400 BİN TL " TEŞVİK PRİMİ" GİTMİŞ!

Eskişehirspor-F.Bahçe maçı öncesinde F.Bahçe başkanı Aziz Yıldırım'a çok yakın olan ve yeraltı dünyasından olduğu iddia edilen Ali Kıratlı ve Bülent İşcan'ın (zorti Bülent) 400 bin lira parayı arabanın bagajına koyarak Eskişehir'e gittiği ve paranın 200 bin lirasını Eskişehir teknik direktörü Bülent Uygun'a, 200 bin lirasını da zamanın Eskişehir kaptanı Ümit Karan'a teslim ettikleri teknik takip ile görüntülendiği öne sürüldü.

SİVAS'A 2 MİLYON $ KALECİYE ARABA

Aziz Yıldırım'ın aracıları Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz'a 2 milyon dolar verdi.Sivas kalecisi Korcan'a 55 bin euroluk otomobil alındı. Emenike şike karşılığı transfer sözü verildi, yüklü miktarda para ödendi.

-İBB futbolcusu İbrahim Akın'a "Kupa finalinde kötü oyna, seni Beşiktaş'a alalım" teklifi yapıldı. maçtan sonra lüks otomobil hediye edildi.

- Bazı Trabzonlu yöneticiler şikeye yeltendi ama olmadı

- Konyaspor'un eski hocası Yılmaz Vural , Fenerbahçe'nin 2-0 kazandığı maç için para aldı.

KORCAN BİLEREK YENİDİĞİ İDDİA EDİLEN O GOL

Sivas deplasmanı, ligin son maçında Fenerbahçe'nin mutlak kazanması gereken bir karşılaşmaydı. Nitekim sarı lacivertliler, karşılaşmadan 4-3 galip ayrılırken maç içindeki birçok olay tartışılmıştı. Özellikle kırmızı beyazlıların kalecisi Korcan Çelikay'ın, Selçuk Şahin'in uzaktan gelen ve rahatlıkla kurtarabileceği şutunda topu kalesinde görmesi spekülasyonları beraberinde getirmişti. İşte incelemeye alınan maçlardan hem Sivasspor-F.Bahçe hem de Eskişehirspor-F.Bahçe karşılaşmalarında yaşananlar...1- Sivasspor-Fenerbahçe maçı

Bu haber toplam 3044 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.