1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Şike tutukluları Metris'te hangi koğuşta kalıyor
Şike tutukluları Metris'te hangi koğuşta kalıyor

Şike tutukluları Metris'te hangi koğuşta kalıyor

Metris cezaevindeki tutukluların kaldığı koğuşlar belli oldu

A+A-

Şike soruşturmasındaki ilk iki dalga sonrasında tutuklanan ve Metris'e konulan 31 kişinin yerleşim planı son şeklini aldı. Metris cezaevi yönetimi önceki gün tutukluların koğuşlarında düzenlemeye gitti. Yeni yapılanmaya göre koğuş düzeni şöyle:

A-6 BEŞİKTAŞ KOĞUŞU

Cezaevi yönetimi Serdal Adalı ile İbrahim Akın arasında çıkan tartışma yüzünden bu koğuşta yeni düzenlemeye gitti. Eski Beşiktaş Asbaşkanı Serdal Adalı, Beşiktaş Teknik Direktörü Tayfur Havutçu, Beşiktaş Protokol Müdürü Ahmet Ateş, T2 Nolu cezaevindeki A-13 koğuşundan alınarak A-6 koğuşuna konuldular. Bu koğuşa gelmek isteyen Yusuf Turanlı da amacına ulaştı. Metris'e geldikleri ilk gece İbrahim Akın'a şike parasını teslim ettiği iddia edilen Yusuf Turanlı da Adalı'nın izniyle bu koğuşa yerleşti.

A-7 FENER KOĞUŞU

Metris cezaevi T2'de A-17 koğuşunda kalan Fenerbahçeli yöneticilerinin de koğuşları değiştirildi. Fenerbahçeli yöneticilerden Şekip Mosturoğlu, İlhan Ekşioğlu, kulüp muhasebecisi Tamer Yelkovan ise A-7 koğuşuna konuldu. Bu koğuşa ayrıca Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz, Giresunspor Başkanı Ömer Ülkü, Diyarbakırspor eski başkanlarından Abdurrahman Yakut ve Teknik Direktör Bülent Uygun kalıyor.

A-17 FUTBOLCU VE MENAJERLER KOĞUŞU

Daha önce F.Bahçeli yöneticilerin kaldığı A-17 koğuşuna ise futbolcular yerleşti. Bu koğuşta; İstanbul Büyükşehir Belediyeli futbolculardan İbrahim Akın, İskender Alın, Sivasspor'da kiralık oynayan Beşiktaşlı kaleci Korcan Çelikay, Eskişehirspor'da futbola nokta koyan Ümit Karan ve menajerler Abdullah Başak, Ahmet Çelebi kalıyor.

BAŞKAN YILDIRIM T2'DE

Soruşturmanın en önemli aktörlerinden biri olan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ise Cemil Turan ve Sami Dinç ile birlikte ayrı bir blokta kalıyor. Soruşturmada içeri giren 28 isim T2 bloğunda yer alırken 3 Fenerli T1 blokta konuşlandırılmış durumda.

Bu haber toplam 2204 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.