1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Şimşek'ten Bayram ziyareti
Şimşek'ten Bayram ziyareti

Şimşek'ten Bayram ziyareti

AK Parti İlçe Başkanı Ramazan Şimşek, Ramazan Bayramı dolayısıyla Gölbaşı’nda birçok evin kapısını çalarak, vatandaşlarla bayramlaştı

A+A-

AK Parti İlçe Başkanı Ramazan Şimşek, Ramazan Bayramı dolayısıyla Gölbaşı’nda birçok evin kapısını çalarak, vatandaşlarla bayramlaştı. Başkan Şimşek yoğun iş temposu arasında Gölbaşı vatandaşlarla da bayramlaşmayı unutmadı. Akraba ve tanıdıklarının dışında Gölbaşı’nda büyüklerine sürpriz bayram ziyaretinde bulunan Şimşek, “ Bir Ramazan Bayramı’na daha kavuşmanın mutluluğu içerisindeyiz. Rabbim bu günlerin tekrarını bizlere yaşatmayı nasip etsin. Bayramlar Türk milletinin bir kültürüdür. Bizde bu kültürü yaşamak ve gelecek nesillere yaşatmak için çalışıyoruz. Büyüklerimizi ziyaret etmek ve bayramlarını kutlamak, ellerini öpmek istedik. İnşallah daha nice bayramları hep birlikte ulaşırız” dedi.

Ak Parti İlçe Başkanı Ramazan Şimşek’in bu nazik ziyaretinden dolayı da memnuniyetlerini dile getiren Fatma ve Yılmaz Aksakal çifti de Şimşek’e teşekkür ederek, mutluluklarını dile getirdiler.

Bu haber toplam 1821 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.