1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Şimşek’ten şehitlerimiz için başsağlığı mesajı
Şimşek’ten şehitlerimiz için başsağlığı mesajı

Şimşek’ten şehitlerimiz için başsağlığı mesajı

Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Ramazan Şimşek, Kuzey Irak'taki operasyonda şehit düşen 2 Mehmetçikle ilgili olarak başsağlığı mesajı yayınladı. Şimşek, şehitlerimizin olması nedeniyle sesli ve müzikli anons yapılmayacağını açıkladı.

A+A-

 

Şimşek, “Aziz milletimizin güvenliği ve geleceği için korkusuzca mücadele eden vce bu uğurda can veren şehitlerimize Yüce Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.

Cumhur İttifakı Gölbaşı MHP Belediye Başkan Adayı Ramazan Şimşek’in mesajı şöyle:

“Kuzey Irak’ta Kani Reş bölgesinde bir grup teröristin etkisiz hale getirilmesi amacıyla kahraman güvenlik güçlerimiz tarafından düzenlenen operasyon sırasında eli kanlı katillerin saldırısı sonucu Uzman Çavuş Taşkın Temel ve Piyade Uzman Çavuş Yaşar Çakır’ın şahadet haberini almanın acısını yaşıyoruz.  Aynı olayda yaralanarak tedavi altına alınan 8 kahraman Mehmetçiğimize de şifa diliyorum.

Bu vesileyle Gölbaşı’mızda seçim çalışmalarımız kapsamında şahadete yürüyen kahramanlarımız nedeniyle bir günlüğüne sesli anons yapılmayacağını da kıymetli Gölbaşılı hemşehrilerimize duyurmak isterim.

Ne acıdır ki Kütahya ve Gümüşhane’mize yine ateş düştü ve 2 kahramanımız şehit oldu. Vatan haini eli kanlı teröristleri lanetliyor, yüce Türk milletine ve kahramanlarımızın ailelerine sabır diliyorum.”

Bu haber toplam 1923 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.