1. HABERLER

  2. Siyasilerin köylerinde hangi aday birinci çıktı?
Siyasilerin köylerinde hangi aday birinci çıktı?

Siyasilerin köylerinde hangi aday birinci çıktı?

Gölbaşı yüzde 56.4’lük oranla Recep Tayyip Erdoğan’a destek oldu.Sonuçlar kimi siyasileri sevindirirken, kimileri de üzdü.

A+A-

Türkiye hafta sonu Cumhurbaşkanlığı için sandık başına gitti. Cumhuriyet tarihinde ilk kez millet kendi iradesiyle Cumhurbaşkanını seçerken, Recep Tayyip Erdoğan bu seçimlerden de zaferle ayrılarak, Türkiye Cumhuriyeti’nin 12. cumhurbaşkanı oldu.

Gölbaşı da yüzde 56.4’lük oranla Recep Tayyip Erdoğan’a destek oldu.Sonuçlar kimi siyasileri sevindirirken, kimileri de üzdü.

CHP VE MHP İLÇE BAŞKANLARININ KÖYÜNDE NE OLDU?

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde çatı aday Ekmeleddin İhsanoğlu’nu destekleyen MHP İlçe Başkanı Mahmut Aksoy’un kendi köyü Hacımuratlı’daki sandıklardan Recep Tayyip Erdoğan birinci çıkarken, CHP İlçe Başkanı Ümit Atak’ın köyü Karaoğlan’da ise sandıklardan Ekmeleddin İhsanoğlu birinci çıktı.

HACILAR’DAN İHSANOĞLU ÇIKTI

Ak Parti İlçe Başkanı Osman Karaaslan’ı Gölbaşı’ndaki genel sonuç sevindirse de, kendi köyü olan ve villa yerleşkelerinin seçimlerde etken olduğu  Hacılar’daki oy oranı memnun etmedi. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Hacılar’dan Ekmeleddin İhsanoğlu birinci çıktı.

 

ODABAŞI’NIN KÖYÜ “İHSANOĞLU” DEDİ

Gölbaşı Belediye eski Başkanı Yakup Odabaşı’nın köyü Tulumtaş’taki sandıklardan Ekmeleddin İhsanoğlu birinci çıktı.

 

AHİBOZ “ERDOĞAN” DEDİ

Aslen Konyalı olan ancak yıllardır Ahibozlu olarak bilinen CHP’nin Belediye Başkan Adayı Ercan Şimşek’in köyü Ahiboz’un sandıklarından ise Recep Tayyip Erdoğan çıktı.

Bu haber toplam 3554 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum