1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Soner Aksalal Koronovirüsün Gölbaşı macerasını en ince ayrıntısına kadar anlattı
Soner  Aksalal Koronovirüsün Gölbaşı macerasını en ince ayrıntısına kadar anlattı

Soner Aksalal Koronovirüsün Gölbaşı macerasını en ince ayrıntısına kadar anlattı

Gazeteci Soner Aksakal, Kanal 5 canlı yayınında Tüm Dünya, Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve yayılmaya devam eden yeni corona virüsü ile ilgili Gölbaşı’nda yaşanan gelişmeleri anlattı.

A+A-

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi ve Anadolu Ajansı Gölbaşı Muhabiri Soner Aksakal Kanal 5'de yayınlanan ve Yekpa Ahmed’in  sunduğu Ankara Raporu programına konuk oldu.

Aksakal, Tüm Dünya, Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve yayılmaya devam eden yeni corona virüsü ile ilgili Gölbaşı’nda yaşanan gelişmeleri anlattı.

Umreden gelen vatandaşların KYK yurtlarında misafir edilmesinin perde arkasını anlatan Aksakal, Gölbaşı Belediyesi’nin ve Gölbaşı Kaymakamlğı’nın vatandaşların yurtlarda misafir edildiği gecede verdikleri mücadeleyi en ince ayrıntısına kadar anlattı.

“Aksakal ben bu insanların hakkını yiyemem yedirtmem. Çünkü bu insanların işitmedikleri laf kalmadı. Çünkü karşıdan gelen kafilede ister istemez 3 saat beklemiş, karşılıklı anlayışları kaybettiğimiz noktalar oldu. Ama sonuç oraya gelen vatandaşlara hastalıklı muamelesi yapılmaması için Kaymakam, Belediye Başkanı ve Vali o alanda hem alanın hem de personelin psikolojisini idare etmek zorunda kaldılar.” Diye konuştu.

 

Bu haber toplam 4734 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.