1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Suların dansına büyük ilgi
Suların dansına büyük ilgi

Suların dansına büyük ilgi

Yaz sıcakları ve Ramazan Ayı ile birlikte vatandaşların daha çok ilgi göstermeye başladığı havuzlardaki ışık ve ses gösterileri izleyenleri büyülüyor.

A+A-

Yaz sıcakları ve Ramazan Ayı ile birlikte vatandaşların daha çok ilgi göstermeye başladığı havuzlardaki ışık ve ses gösterileri izleyenleri büyülüyor. Özellikle şehrin merkezi Kızılay’da, yoğunluktan ve sıcaktan bunalarak, suyun verdiği serinlik için Güvenpark’taki havuz kenarına koşan Başkentliler, muhteşem bir gösteriyle karşılanıyor.

İşten çıkan, işe giden veya mola veren Başkentlilerin buluştuğu Ankara’nın en merkezi yerindeki Güvenpark’ta, birbirinden güzel onlarca değişik müziğin ve farklı renklerdeki ışık gösterisinin eşliğinde gerçekleşen fıskiyelerin şovuyla bambaşka bir yaz gününe hep birlikte şahit oluyorlar.

Büyükşehir Belediyesi’nin geçtiğimiz yıl yenilediği ve yepyeni görüntüsüyle Ankaralıların hizmetine sunduğu havuzda, 160 adet fıskiyenin 3 ila 8 metre yükseğe kadar fırlattığı suların ahenklerine eşlik eden 207 adet ledli su altı lambası, yansıttığı kırmızı, yeşil ve mavi renklerinin karışımı gözlere muhteşem bir zevk yaşatıyor. Bunun yanında da birbirinden değişik onlarca müzik parçası da izleyenlerin tüm yorgunluğunu üstünden alırcasına Başkent’te yaz sıcağının tüm rehavetini unutturuyor.

Gece ve gündüz saatlerine uygun olarak su ve ışık oyunlarının ayrı ayrı programlandığını kaydeden yetkililer, “Gösteri başladığı andan itibaren havuzun kenarında bekleyip serinlikten faydalanan vatandaşların yanı sıra, oradan geçen, sesi duyup gelen, izleyenleri merak eden yüzlerce Başkentli de bu görsel şölenin bir parçası oluyor” dediler.

 

Bu haber toplam 1396 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.