1. HABERLER

  2. Survivor'da oylama sona erdi
Survivor'da oylama sona erdi

Survivor'da oylama sona erdi

Survivor Finalinde Derya Büyükuncu ile Nihat Doğan Finalde kozlarını paylaştılar. Finalde Nihat Doğan’ın sivri çıkışları ve Derya Büyükuncu’nun olgun tavırları izleyenleri Derya Büyükuncu’ya oy kullanmaya yöneltti.

A+A-


VİDEO İÇİN TIKLAYIN

Oylamanın sonuna doğru Nihat Doğan yarışmada kazanacağı 500 Bin TL’nin 250 Bin TL’sini okul yapımı için bağış yapacağını kendine ait tarz ile açıklayınca birkaç dakika sonra Acun müdahale ederek yarışma başlamadan önce Ünlülerden kim kazanırsa kazansın kazanacağı paranın yarısını bir yardım kuruluşu için bağış yapacağını açıklaması üzerine Nihat Doğan soğuk terler dökmeye başladı. Nihat Doğan’ın Derya Büyükuncu’ya yüklenmesi ve Derya’nın ise sessiz kalması oyların Derya’ya kaymasına sebep oldu. Özelliklede Nihat’ın Derya’ya söylemiş olduğu “Bu yarışmada Derya 1. olursa o SMS 1.si ben ise Survivor Şampiyonu olurum çünkü ben Derya’yı yarışmada yenmiştim” sözleri yine Nihat’a puan kaybettiren unsurların başında yer aldı.

Nihat Doğan oyların çoğunu Doğu illerinden alırken Derya ise hemen hemen heryerden oy koparmayı başardı. Nihat Doğan kendi memleketi Muş’tan %96’ya %4 ile Derya karşısında galip ayrıldı. Yarışmanın sonuçları açıklandığında ise Derya’nın etrafında bir sevinç yumağı oluştu. Derya’yı ilk kutlayanlar arasında Pascal Nouma ile Asena’nın olması gözlerden kaçmadı.

Survivor'da nefes kesen final sona erdi.

Zorlu yarışmalar sonrası Derya Büyükuncu ve Nihat Doğan finale kalan isimler oldu.

Yapılan oylama sonucu Survivor Ünlüler-Gönüllüler'de birinciliği Milli yüzücü Derya Büyükuncu kazandı.

Finalde Nihat Doğan'ı geçen Derya 250 bin TL'lik ödülün sahibi oldu.

Bu haber toplam 1903 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.