1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Tanrıverdi: 'Büyükşehir taleplere cevap vermedi'
Tanrıverdi: 'Büyükşehir taleplere cevap vermedi'

Tanrıverdi: 'Büyükşehir taleplere cevap vermedi'

Gölbaşı Belediye Başkan Yardımcısı Oğuz Kağan Tanrıverdi, Ankara Büyükşehir Belediyesi Gölbaşı Geçici Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi’nin Gölbaşı Belediyesinin taleplerine cevap vermediğini söyledi.

A+A-

Son meclis toplantısında Gündem dışı söz alan CHP Ankara Büyükşehir ve Gölbaşı Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Çakmak’a cevap veren Gölbaşı Belediye Başkan Yardımcısı Oğuz Kağan Tanrıverdi, Ankara Büyükşehir Belediyesi Gölbaşı Geçici Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi’nin Gölbaşı Belediyesinin taleplerine cevap vermediğini söyledi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Gölbaşı Geçici Bakım Evi ve Rehabilitasyon merkezi hakkında açıklamalarda bulunan Gölbaşı Belediye Başkan Yardımcısı Oğuz Kağan Tanrıverdi  “2016 yılında biz Ankara Büyükşehir Belediyesi ile bir protokol yaptık.  Bu protokol kapsamında üzerimize düşen Gölbaşı’nda şikayet olan köpekleri alacağız rehabilite edilmesi ve kısırlaştırılması İçin barınağa teslim edecektik. Ama maalesef Ankara Büyükşehir Belediyesi yaptığımız taleplere cevap vermedi. Protokolümüz olmasına rağmen ilçemizde ki barınak götürdüğümüz sokak hayvanlarını almadı. Bizde Sincan ve diğer ilçelerdeki bakım evlerine götürmek zorunda kaldık. Bütün belediye meclis üyelerimiz, bu konuda seferberlik ilan etti. Gölbaşı sınırları içerisinde bu barınağın kaldırılmasını talep ettik” dedi.

Gölbaşı’nda ki çalışmalara da değinen Tanrıverdi “2019 ve 2020 yılları arasında Gölbaşı’nda 90 adet köpek kısırlaştırıldı. Bu resmi kayırlarımızda var. 2021 yılında çok güzel bir çalışma yapıldı özel kliniklerle anlaşıldı. Şimdi hızlı bir şekilde kısırlaştırma işlemi yapılıyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi 3 yıldır bir barınağı bitiremedi. Gölbaşı belediyesi kendi maharetiyle çok güzel bir bakım evi yaptı. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından hiç bir destek almadan sadece kendi ekiplerimizin çalışmalarıyla oluşan bir yer,  bundan sonraki süreçte biz sizlerden sadece destek bekliyoruz. Gölbaşı belediye başkanı, meclisi inanılmaz güzel bir iş yaptı. Hepinize ben teşekkür ediyorum. Bizde Ankara Büyükşehir Belediyesine Karataş Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi için teşekkür etmek istiyoruz. Çünkü Eymir Mahallesi bu konuda çok büyük bir sıkıntı yaşıyor” dedi.

Bu haber toplam 3053 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.