1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Taraf'ın Başbakan'ı kızdıracak YAŞ manşeti
Taraf'ın Başbakan'ı kızdıracak YAŞ manşeti

Taraf'ın Başbakan'ı kızdıracak YAŞ manşeti

Taraf Gazetesi YAŞ kararları sonrası attığı manşetle hükümeti çok kızdıracak..

A+A-

YAŞ tolantıları dün sona erdi ve Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e sunulan komuta kademesi listesi onaylandı. Böylelikle TSK'nın tepesindeki beşli belli oldu.

TUTUKLU 14 GENERALE BİR YIL GÖREV UZATMA

YAŞ'ta merakla beklenen konulardan birisi de Balyoz tutuklusu 14 General'in durumuydu. Çıkan karar ise bu generallerin görev sürelerinin bir yıl uzatılması oldu.

KALYONCU PAŞA

Bir diğer sürpriz ise Bekir Kalyoncu'nun Jandarma Genel Komutanı olmasıydı. Karargah evleri soruşturmasına adı karışan Kalyoncu'nun 'Özel Harekat İnfaz Timi kurulmasını emreden kişi' olarak tutanaklarda adının geçmesiydi.

DİKLENDİ AMA DİK DURAMADI

İşte bu sürpriz gelişmeleri manşetine taşıyan Taraf Gazetesi Başbakan Erdoğan'ı kızdıracak bir manşet attı: DİKLENDİ AMA DİK DURAMADI..

Bu manşet akıllara, Başbakan Erdoğan'ın kriz zamanlarında izlediği stratejilerde ifade ettiği cümleye gönderme yapıyordu: 'Dik duracağız ama diklenmeyeceğiz'

12 Haziran genel seçimleri sonrası 'helalleşme' adımı atan Başbakan Erdoğan, medyaya açtığı davaların büyük bir kısmını geri çekmişti. Erdoğan'ın geri çektiği davalardan birisi de Taraf Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Altan'ın 'Kof kabadayılık' başlıklı yazına açtığı davaydı.

ÇOK KONUŞULACAK MANŞET

Taraf Gazetesi'nin YAŞ kararları sonrası attığı 'DİKLENDİ AMA DİK DURAMADI' manşeti 'PAŞASININ BAŞBAKANI' manşeti gibi çok konuşulacağa benziyor.

Bu haber toplam 1511 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.