1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Tekin Bingöl: CHP listesine Genel merkez onay vermiştir
Tekin Bingöl: CHP listesine Genel merkez onay vermiştir

Tekin Bingöl: CHP listesine Genel merkez onay vermiştir

Tekin Bingöl: CHP listesine Genel merkez onay vermiştir

A+A-

CHP PM Üyesi Tekin Bingöl Gölbaşı’na gelerek CHP Gölbaşı İlçe Örgütü’nün seçim çalışmalarına destek verdi.

CHP İlçe Örgütü 31 Mart yerel seçimleri için sahada dur durak bilmeden çalışırken seçim çalışmaları kapsamında Pazarda alışveriş yapıp seçmenlerden destek istediler.

CHP İlçe Örgütü ve Belediye Meclis Üyesi adaylarının seçim çalışmasına CHP PM Üyesi Tekin Bingöl de destek verdi. Pazar yerinde seçim çalışmalarında bulunan Tekin Bingöl çalışma sonrası CHP SKM bürosunda bir takım açıklamalarda bulundu.

CHP’NİN LİSTESİ PARTİNİN LİSTESİDİR

Bingöl Gölbaşı’nda partinin belediye meclis üyesi listesinin olduğunu ve bu listenin Parti Genel Merkezince alınan karar doğrultusunda çıktığının altını çizerek, partisinin belediye meclis üyesi listesine destek vermek için Gölbaşı’ndaki seçim çalışmalarına destek verdiğini söyledi.

CHP ve İYİ PARTİ’nin belediye meclis üyeliği seçiminde ayrı ayrı gittiğini ifade eden Bingöl , CHP’nin Gölbaşı’nda meclis üyesi listesi çıkarmasının genel merkezin kararı olduğunun da altını çizdi.

Milet ittifakı Ankara adaylarının Mansur Yavaş olduğuna dikkat çeken Bingöl, CHP’lilerin ise Millet ittifakı Gölbaşı Belediye Başkan adaylığında Mahmut Aksoy’a destek vereceklerini söyledi.

 

Bu haber toplam 2533 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.