1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. TEMAD’tan Aksoy’a ve Akgül’e tam destek
TEMAD’tan Aksoy’a ve Akgül’e tam destek

TEMAD’tan Aksoy’a ve Akgül’e tam destek

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Gölbaşı Temsilciliği, Gölbaşı Millet İttifakı Belediye Başkan Adayı Mahmut Aksoy’u ziyaret etti.

A+A-

 

TEMAD Eski Genel Başkanı Yardımcısı Tekin Karakaş, Gölbaşı’nda ikamet eden Emekli Astsubaylar olarak İYİ Parti meclis listesinde yer alan emekli Astsubay Hasan Akgül’e çıktığı yolda başarılar dileyerek, “Meslektaşımız Hasan Akgül’ün her zaman yanındayız. 31 Mart 2019’da yapılacak olan seçimlerde başarılı olmanızı istiyoruz. Bize sahip çıkana biz de sahip çıkarız dedi.”

1 Nisan’da güzel bir sabaha uyanacağız

İYİ Parti Belediye Meclis Üyesi adayı Hasan Akgül de meslektaşlarının vermiş oldukları desteklerinden dolayı son derece memnun olduğunu dile getirerek, “ Mahmut Aksoy başkanımız ile birlikte samimiyet ve iyi niyetle yola çıktık. Gölbaşımız daha yaşanabilir, üreten bir ilçe olsun, adil ve şeffaf yönetilsin istedik. Mahmut Başkanımız bu özelliklerin hepsini taşıyor ve güzel projelerle geliyor. İnşallah 1 Nisan sabahına tazelenen umutlarla birlikte uyanacağız. Hepinize desteklerinizden dolayı teşekkür ederim.” dedi.

Güzel projelere imza atacağız

Millet İttifakı Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Mahmut Aksoy da yaptığı konuşmada ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. TSK da yıllarca görev yapmış siz değerli komutanlarımızın dilekleri ve istekleri bizim için kıymetlidir. Bu nedenle de Hasan Akgül arkadaşımız da Meclis Üye listemizdedir. Gölbaşımızın İYİ olması için elinden geleni yapacağını, STK’ların önemini iyi bildiğini daima onlarla hareket edeceğini biliyoruz. 1 Nisan’da hem Ankara’da hem de Gölbaşımızda güzel bir sabaha hep birlikte merhaba diyecek ve Gölbaşı’nı ileri taşıyacak güzel projelere imza atacağız” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 4153 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.