1. HABERLER

  2. Teröre karşı tek ses
Teröre karşı tek ses

Teröre karşı tek ses

Terörü şiddetle kınayan siyasi parti temsilcileri şehit mezarları başında dua okuyarak, şehitleri bir kez daha andı.

A+A-

Diyarbakır'ın Silvanilçesi ne bağlı Bayrambaşı beldesi Dolapdere Köyü’nde 14 Temmuz perşembe günü şehit olan 13 asker ve Siirt’te devriye gezen polis otosuna yapılan saldırıda bir komiserin şehit olmasının ardından Gölbaşı Mezarlığı’nda, siyasi parti temsilcileri tek yürek oldu. Terörü şiddetle kınayan siyasi parti temsilcileri şehit mezarları başında dua okuyarak, şehitleri bir kez daha andı.  

Teröre kınamak amacıyla yapılan programa Gölbaşı Belediye Başkan Vekili Naki Yükseker, AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Ramazan Şimşek, MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Selçuk Dağdelener, DP Gölbaşı İlçe Başkanı Mümtaz Sarıtaş, HAS Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Yunus Aygünoğlu, Saadet Partisi Gölbaşı İlçe Başkanı Yaşar Altun, AK Parti İl Genel Meclis Üyeleri Selim Kaymak ve Mehmet Deveci, Büyükşehir ve Gölbaşı Belediye Meclis Üyesi Fatih Duruay,AK Partili Belediye Meclis Üyeleri ve Teşkilat Yöneticileri, MHP’li Belediye Meclis Üyeleri’nin yanı sıra MHP İlçe Teşkilat üyeleri de katıldı. CHP ilçe Başkanı Ercan Şimşek ise şehir dışında olması nedeniyle programa katılamadı.

TOKİ Yıldız Camii İmamı Mahmut Özler’in dualar okuduğu programda, siyasiler  ‘Terör lanetinin bir an önce sona ermesini istiyoruz. Diyarbakır’da 13 tane vatan evladını, ana kuzusunu kaybettik. Üzüntümüz çok büyük. Milletimizin başı sağ olsun” diyerek terör lanetini kınadılar. İlçe Başkanları ve siyasi parti mensupları okunan duaların ardından şehit mezarları başına birer gül bıraktılar.

JANDARMA VE EMNİYETE ZİYARET

Mezarlıktaki programın ardından katılımcılar, Gölbaşı İlçe Jandarma ve İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü de ziyaret ederek, baş sağlığı dilediler.   

qq.jpg

122.jpg

Bu haber toplam 1777 defa okunmuştur
Etiketler : , , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.