1. HABERLER

  2. Teşekkürler Gölbaşı
Teşekkürler Gölbaşı

Teşekkürler Gölbaşı

“2011 Genel seçimlerinin tartışmasız galibi milletimiz olmuştur” diyen Şimşek, AK Parti’nin Türkiye’nin partisi olduğunu dile getirdi.

A+A-

AK Parti’nin 2011 Genel Seçimlerinden %55.5’lik oy oranıyla sandıktan zaferle çıkmasının ardından AK Parti İlçe Başkanı Ramazan Şimşek, yazılı açıklamada bulunarak, Gölbaşı halkında teşekkür etti.

“2011 Genel seçimlerinin tartışmasız galibi milletimiz olmuştur” diyen Şimşek, AK Parti’nin Türkiye’nin partisi olduğunu dile getirdi.

Şimşek’in yapmış olduğu yazılı açıklama şöyle:

“Pazar günü yapılmış olan ve ülkemiz açısından büyük önem taşıyan, genel seçimler, gerek ilçemizde gerekse ülkemizde seçmen oylarının yarısını alarak, tekrar vatandaşlarımız bizi tercih etmiştir. Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın ifade ettiği gibi,12 Haziran 2011 seçimlerinin tartışmasız galibi milletimiz olmuştur. Şimdi üzerimizde çok daha büyük bir emanetin olduğu bilincindeyiz. 2023 vizyonuyla, bu yolda hizmetlerimizin artarak devam edeceğinden, hiç bir vatandaşımızın şüphesi olmasın. Ülkemizde istikrar ve demokrasi güçlenmiştir. Ülke genelinde olduğu gibi, ilçemizde de
partimize karşı, birçok asılsız kampanyalar ve söylemlerle karalanmak, yıpratılmak istensekte haklılığımızı oylarıyla halkımız en güzel cevabı sandıkta vermiştir.
Unutulmamalıdır ki; Ak parti belli bir kesimin değil, Türkiye'nin partisidir.
Bu sebeple başta bize güvenerek oy veren vatandaşlarımıza, yoğun bir şekilde çalışan teşkilat arkadaşlarımıza ve partililerimize teşekkür ederiz.

BİZ BİRLİKTE TÜRKİYEYİZ “

Bu haber toplam 1707 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.