1. HABERLER

  2. SPOR

  3. TFF'nin kararına Kocaman'dan ilk tepki
TFF'nin kararına Kocaman'dan ilk tepki

TFF'nin kararına Kocaman'dan ilk tepki

Aykut Kocaman şike ile ilgili TFF'nin iddianameyi bekleme kararını değerlendirdi.

A+A-

Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman bugün Türkiye Futbol Federasyonunun şike iddiaları ile ilgili olarak verdiği kararın doğru olduğunu söyledi.

DOĞRU BİR KARAR

Aykut Kocaman, ''Bizim açımızdan uzun bir süreçti uzun zamandır belirsizliğin içinde bekliyorduk. Bugün TFF bir karar verdi. Başkan'ın özellikle vurguladığı açıklamalarda ince eleyerek kılı kırk yararak bir karar verdiler. Bence doğru karar verdiler. Hem takımımız adına hem futbolumuz adına hayırlı uğurlu olsun'' dedi.

FUTBOL İÇİN HAYIRLI OLSUN

Kendisinin 5 Ağustos'ta ''Şampiyon takım lige başlayacak'' dediğini ancak bunun gerçekleşmediğini vurgulayan Kocaman, ''Bu olmadı, ligde erteleme oldu. 9 Eylül'de şampiyon takım sahaya çıkacak. Hem takımımız hem Fenerbahçeliler hem futbolumuz için hayırlı olsun. Belirsizliğin bitmesi, bir şekilde önümüzün berrak hale gelmesi hepimiz için sevindirici. Bugünkü antrenmanla başlayan süreçte bizim için zevkli, iştahlı ve futbol adına güzel antrenmanlar olacak'' diye konuştu.

GEÇEN YILIN ÜZERİNE ÇIKACAĞIZ

Aykut Kocaman, antrenman öncesinde futbolcularla bir toplantı yaptığını da belirterek, futbolcularına, ''Süreçle ilgili bir kaç cümle ettim. Konuştuğumuz konu genel olarak anlatmaya çalıştığım oyuncuların kafasındaki tek konuydu. Yeni sürecin bizim için çok daha zorlu olacağı ve çok daha güçlü olmamız gerektiğini söyledim. Tüm oyuncular bunun farkında, lig uzun bir süreç, bu sene lig çok inişli çıkışlı olacak. Fenerbahçe olarak geçen yılın üzerine çıkacağız, bu irademiz var. Umarım geçen yıl ortaya koyduğumuz özellikle ikinci yarıdaki iradeyi tekrar sahaya koyarız'' şeklinde konuştu.

TRANSFER KONUSU

Transfer yapıp yapmayacakları konusunda hızlı davranmaları gerektiğini vurgulayan Kocaman, ''Önümüz berrak bundan sonra transferle ilgili çalışmalarımıza hız vermek zorundayız. Yönetimin transfere bakış açısını ayak üstü konuşmak doğru değil. Yarından itibaren transferle ilgili yönetimle birlikte ortak karar doğrultusunda hareket edeceğiz, sadece benim verebileceğim karar değil şurası kesin, transferde hızlanmak zorundayız'' dedi.

EMRE İZİNLİ, GÜİZA YOK, NİANG GİTMİYOR

Kocaman, Emre'ye 18 Ağustos Perşembe gününe kadar izin verdiğini de ifade etti. Sarı lacivertli teknik adam, Guiza'nın kadroda yer almadığına da dikkati çekerek, ''Niang'ın gitmek istediğini sanmıyorum burada antrenmana devam ediyor. Niang'ın gitmek istediğini düşünmüyorum'' diye konuştu.

Lugano'nun da katıldığı antrenmanda futbolcuların neşeli olduğu gözlendi.

Bu haber toplam 1468 defa okunmuştur
Etiketler : , , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.