1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Toraman: Günlerdir uyku uyuyamıyoruz
Toraman: Günlerdir uyku uyuyamıyoruz

Toraman: Günlerdir uyku uyuyamıyoruz

Beşiktaş'ta Serdar Adalı ve Tayfur Havutçu'nun şike yaptıkları gerekçesiye tutuklanmasına futbolcular tepki gösterdi.

A+A-

Siyah-Beyazlı kulübün Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı ve Teknik Direktör Tayfur Havutçu'nun futbolda şike operasyonu kapsamında tutuklanması moralleri bozdu. Türkiye Kupası final maçı öncesi İstanbul Büyükşehir Belediyesporlu İbrahim Akın'la anlaşma sağlandığı ve maçın satın alındığı yönündeki iddialara futbolcular büyük tepki gösterdi.

UYKU BİLE UYUYAMIYORUZ

Beşiktaş'ın tecrübeli oyuncularından İbrahim Toraman, olay ortaya çıktığı günden bu yana doğru dürüst uyku bile uyuyamadıklarını söyledi. Adalı ve Havutçu hakkında tutuklama kararı çıktığı gece sabaha kadar internet üzerinden neler olup bittiğini takip ettiklerini kaydeden Toraman, "Benim de tüm takımın da morali oldukça bozuk. Başta Tayfur hocam olmak üzere Serdal Bey'in ve Güvenlik Müdürümüz Ahmet Ateş abinin bu işlere karışacağına ihtimal vermiyorum. Hukuk dışı ve özellikle iddia edildiği gibi şikeye karışabilecek en son insan Tayfur hocadır. Hâlâ aklım bu gelişmeleri almıyor. Tayfur Havutçu bu tip işlere girebilecek en son insandır. Hukuka saygılıyız. Sürecin sonunda aklanacaklarına inanıyorum." diye konuştu.

RÜŞTÜ: EN KISA SÜREDE AKLANACAKLAR

Rüştü Reçber de takım olarak şoke olduklarını anlattı. Havutçu ve Adalı'nın ifade vermek için Avusturya'dan İstanbul'a geldiklerinde hazırlık maçlarına yetişeceklerini düşündüklerini kaydeden başarılı eldiven, "Gelen karar sonrası şaşkınlığımızı gizleyemedik. Hocamız bize, Beşiktaş'ın yıpranmaması için gidip ifade vereceğini söylemişti. Ancak tutuklama kararını bir türlü anlayamıyoruz. Hukuka sonuna kadar inanıyoruz. En kısa zamanda doğru ortaya çıkacaktır." ifadelerini kullandı.

QUARESMA: ŞAKA MI YAPIYORSUNUZ

Transferi sürecinde yönetici Serdal Adalı'nın büyük yardımını ve desteğini gördüğünü belirten Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Ricardo Quaresma da olaylar karşısında şaşırmış durumda. Adalı'nın verdiği güven sayesinde Siyah-Beyazlı formayı giymeye ikna olduğunu vurgulayan Q7 lakaplı futbolcu, "Ne istersem ne sorarsam en net şeyleri söyledi. Beni ikna ederken de verdiği güven transferimi etkiledi. Sonrasında da aynı durum vardı. Şimdi böyle iddiaların söz konusu olmasına sadece "Şaka mı yapıyorsunuz?" şeklinde cevap verebilirim. Tayfur Havutçu'yu ise söylemeye gerek yok. Bu olayların sonucunu merakla bekliyorum. Suçsuz olduklarına inanıyorum ve en kısa sürede adalet doğru kararı verecektir." dedi. Tayfur Havutçu'nun inanılacak ve güvenilecek insan olduğunun altını çizen Guti ise olayı şöyle değerlendirdi: "Başkanımız bize durumu anlatınca, 'Acaba gerçek mi? diye düşündük. Kamptan ayrılırken aldığımız bilgi, hazırlık maçına gelecekleri yönündeydi. Sonrasında olayların bu şekilde gelişmesi beni şaşırttı. Çünkü böyle bir durum aklımızın ucundan geçebilecek kadar yakın bir düşünce değildi."

Bu haber toplam 1125 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.