1. HABERLER

  2. Tuğba Ekinci 'Hesabı ödemeden gitti' iddialarına yanıt verdi
Tuğba Ekinci 'Hesabı ödemeden gitti' iddialarına yanıt verdi

Tuğba Ekinci 'Hesabı ödemeden gitti' iddialarına yanıt verdi

Yaptıklarıyla gündemden düşmeyen ünlü şarkıcı Tuğba Ekinci, “hesabı ödemeden kaçtı” iddialarına canlı yayında yanıt verdi. “Her yerde hesabımı öderim” diyen Tuğba Ekinci, garsonların iyi niyetini suiistimale çevirdiğini öne sürdü.

A+A-

Skandallarla gündeme gelmeyi seven Tuğba Ekinci’nin, önceki gün Suada’da hesap ödemeden çekip gitmesi magazin haberlerinin liste başı olmayı başardı. Hesabı abartılı buluğu için ödemeden giden skandallar kraliçesi Tuğba Ekici, Star Tv ekranlarında yayınlanan PİŞTİ’de bu iddialara yanıt verdi.



Gittiği her mekanda hesap ödediğini kaydeden ünlü sanatçı “ O gün saat 6’da bana bir şeyler getiren bir çift arkadaşım vardı. Kapıya not bıraktım yerimin gösterin diye. Ben gittiğim yerlerde asla arkadaşlarıma hesap ödetmem. Garsonlarda bu iyi niyetimi suiistimale çevirmişler. Adisyona ara içecekler diye bir giriş yapılmış. Bunların giriş ücreti olduğunu söylediler. Bende garsonlara “arkadaşlar ayıptır” dedim. Ben 4-5 yıldır buraya gidiyorum. Ne ben ne de arkadaşlarım buraya giriş ücreti ödemedim. Arkadaşlarımda zaten saat 6’da geldi.” dedi.

Yürürken garsonların arkalarından gelmesinin sanatçı kimliğine zarar verdiğini söyleyen Tuğba Ekinci “ Ben altta kalmayı sevmem ve sesimi yükselttim. Ben sokaktan para toplamıyorum. Bu yüzden kimseye de paramı yediremem. Salak gibi, geri zekalı gibi.” şeklinde konuştu.





PANPİŞ BUNA ÇOK KIZACAK
Programda ünlü oyuncu Şafak Sezer’de Hilal Cebeci’yi edepsizlikle suçladı. “Bu tür insanlar olmuyor. Onlar röntgencilik oluyor. Hilal Cebeci’nin sayfasındakilerin hepsi röntgenci”dedi. Tuğba Ekinci ise “Hilal Cebeci’ye Türkiye’nin Pamela Anderson’u gibi bakmak lazım” diye konuştu.

“Kondom şarkısı Eurovision’a katılsa vallahi birinci olur” diyerek farklı bir çıkış yapması ise yine şaşırttı.

Bu haber toplam 2100 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.