1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Turistin objektifinden kadına şiddet
Turistin objektifinden kadına şiddet

Turistin objektifinden kadına şiddet

Muğla'da sevgilisini tartaklayan genç, turist objektiflerine yakalandı.

A+A-

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde bir tatilci, bilinmeyen bir nedenle tartıştığı sevgilisini tartakladı. Sokak ortasında sevgilisine şiddet uygulayan öfkeli genç, turist objektifine takıldı. Gözyaşlarına boğulan genç kadına hakaret edip kolunu büken öfkeli genç, çevredeki esnafın tepki göstermesi üzerine sevgilisini bırakıp gitti.

HERKESİN ÖNÜNDE SÜRÜKLEDİ

Olay, Bodrum İlçesi'ne bağlı Gümbet Mahallesi İnönü Caddesi'nde geçen pazartesi günü akşam saatlerinde meydana geldi. Gümbet'teki bir barda sevgilisiyle eğlenirken bir anda tartışmaya başlayan adı öğrenilemeyen gencin, kadına uyguladığı şiddet bir turistin objektifine yansıdı. Cadde ortasında süren tartışmada, öfkeli genç bir süre sonra tartaklamaya başladığı sevgilisine hakaretler yağdırıp kolunu büktü. Onlarca turistin önünde kadına bağıran genç sevgilisini sürüklemeye başladı. Yaşadıkları karşısında bir şey yapamayan genç kadın ise gözyaşlarına boğuldu. Bir süre sonra çevredeki esnafın tepki göstermesi üzerine genç, sevgilisini bırakıp kaçtı.

TARTIŞMA DİSKO İÇİNDE BAŞLADI

Olayı fotoğraflayan Hollandalı üniversite öğrencisi 23 yaşındaki Hallen Ostbergen, "Önce disko içinde tartıştılar, adam birkaç kez kadını tartaklayıp itekledi, ardından sürükleyerek dışarı çıkardı. Dışarıda da şiddet uygulamaya devam edince fotoğraflarını çektim, umarım bu kişi tespit edilir ve gereken ceza verilir. Ben de genç bir kadınım ve bu şekilde davranılmayı hiçbir kadın hak etmez ve buna kimsenin hakkı yok, düşüncesindeyim" dedi.

Olayla ilgili polise herhangi bir şikayetin olmadığı ancak sevgilisine şiddet uygulayan gencin kimliğinin belirlenmeye çalışıldığı bildirildi.

Bu haber toplam 1693 defa okunmuştur
Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.