1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Türk Gençliği Büyük Kurultayı'na ANKARA damgası
Türk Gençliği Büyük Kurultayı'na ANKARA damgası

Türk Gençliği Büyük Kurultayı'na ANKARA damgası

Ülkü Ocakları tarafından Ankara Spor Salonu’nda düzenlenen Türk Gençliği Büyük Kurultayı’nda bir araya geldi. Kurultaya Türkiye’nin değişik illerinden 100 binin üzerinde Ülkücü katılırken, kurultaya Ankara Ülkü Ocakları damgasını vurdu.

A+A-

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) teşkilatı, “Cumhuriyete yüz yıllık yemin, ülküye ömürlük sadakat” şiarıyla, Ülkü Ocakları tarafından Ankara Spor Salonu’nda düzenlenen Türk Gençliği Büyük Kurultayı’nda bir araya geldi. Kurultaya Türkiye’nin değişik illerinden 100 binin üzerinde Ülkücü katılırken, kurultaya Ankara Ülkü Ocakları damgasını vurdu.

Kurultay öncesinde tüm hazırlıkların sorumluluğunu ve koordinatörlüğünü üstlenen Abdullah  Yüksel Başkanlığı’ndaki Ankara Ülkü Ocakları, Türkiye’nin gündeminde de olan Türk Gençliği Büyük Kurultayı sürecini başarılı bir şekilde yürüttü.

Salon içi ve dışı koordinasyonundan sona dışı tertibe, salon tertibinden protokol karşılamasına kadar bir çok zor görevi üstlenen Ankara Ülkü Ocakları, Türk Gençliği Büyük Kurultayı’na da damga vurdu.

Son zamanlarda Avrupa Ülkeleri ve ABD' nin Ülkü Ocaklarına yönelik terör araştırma raporuna karşılık Ülkü Ocakları 100 bin genç ile cevap verdi. Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım Türk Gençliği Büyük Kurultayında konuştu. Yıldırım, ''Türk Gençliği Büyük Kurultayımız; Cumhuriyetimizin 100. yılına girerken, 2023 Lider Ülke Türkiye hedefi ile atmış olduğumuz bir inanç adımı, bir kararlılık vesikasıdır.Türk Gençliği Büyük Kurultayı, Ülkücü Türk gençliğinin; Gelecek bin yıllara sözüdür! Milletinin İstikbaline dair beyanıdır!'' dedi.

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfınca Ankara Spor Salonu'nda düzenlenen "Türk Gençliği Büyük Kurultayı"na MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de katıldı. Türk Gençliği Büyük Kurultayı’na Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, MHP İlçe Başkanı Av.Serdar Tekin, Ülkü Ocakları Gölbaşı İlçe Başkanı Ulaş Can Kavak ve çok sayıda ülkücü katıldı.  

Bahçeli'nin gündeminde Boğaziçi Üniversitesi'ndeki olaylar ve yurt protestoları vardı. Provokasyonlara tepki gösteren Bahçeli, "Bunlar genç veya öğrenci değil, ajan provokatördür" dedi. ABD Temsilciler Meclisi'nin Ülkü Ocakları kararına da sert tepki gösteren Bahçeli, "ABD terörist görmek istiyorsa yanaşmalarına baksın. Sizden korkan sizin gibi namert olsun" diye konuştu.

Bu haber toplam 2632 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.