1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Türk katil zanlısını yakalayana 10 bin Euro
Türk katil zanlısını yakalayana 10 bin Euro

Türk katil zanlısını yakalayana 10 bin Euro

Berlin'de kayınvalidesi ve baldızını öldüren, eşini ve erkek kardeşini yaralayan Mehmet Yıldırım hala yakalanamadı.

A+A-

Almanya'nın başkenti Berlin'de ayrıldığı eşi Feride'nin annesi 45 yaşındaki Nevin Çaçan ve 22 yaşındaki kızkardeşi Leyla Çaçan'ı kurşunlayıp öldüren, erkek kardeşi Ferit Çaçan'ı da ağır yaralayan katil zanlısı Mehmet Yıldırım hala yakalanamadı.

BULANA 10 BİN EURO

Berlin polisi, 25 yaşındaki katil zanlısı Mehmet Yıldırım'la ilgili olarak 30'a yakın ihbarı değerlendiklerini, ancak henüz olumlu sonuç alamadıklarını bildirdi. Schengen ülkeleri genelinde aranan Yıldırım'ın yakalanmasına katkıda bulunacaklara 10 bin Euro ödül verileceği açıklandı.

AĞIR SİLAHLI POLİSLER AİLEYİ KORUYOR

Berlin polisi ayrıca katil zanlısının hala silahlı olduğuna dikkat çekerek, ailenin evi ve çevresinde güvenlik önlemlerinin sürdürüldüğünü de vurguladı. Ağır silahlı polisler aileyi koruyor.

İLK KEZ GÖZLERİNİ AÇTI

Bu arada eski eniştesinin kurşunlarıyla omzu ve kafasından yaralanan 27 yaşındaki Ferit Çaçan, geçirdiği ameliyattan sonra ilk kez gözlerini açtı.

İFLAS ETTİ, EŞİNİ ALDATTI

Komşularının ifadelerine göre, psikolojik sorunları olan katil zanlısı Yıldırım, 2005'te mülteci olarak Berlin'e geldi. Evlendikten sonra eşi Feride'nin büyük yardımlarıyla, bir döner büfesi açtı. Ancak 6 ay sonra iflas eden Yıldırım'ın bir komşusuyla ilişki kurması üzerine, eşi Feride'nin ailesinin yanına döndüğü ve boşanma davası açtığı da kaydedildi 

Bu haber toplam 1495 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.