1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Ücretsiz internet, kırsaldaki öğrencilerin evine kadar girecek
Ücretsiz internet, kırsaldaki öğrencilerin evine kadar girecek

Ücretsiz internet, kırsaldaki öğrencilerin evine kadar girecek

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, internet olmayan ihtiyaç sahibi çocukların evlerine kadar internet hizmeti götürüleceğini açıkladı.

A+A-

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, internet olmayan ihtiyaç sahibi çocukların evlerine kadar internet hizmeti götürüleceğini açıkladı.

ABB’nin kırsal mahallelerde muhtarlıklara ve kültür evlerine internet götürmesinin ardından, Gölbaşı Belediyesi de ihtiyaç sahibi öğrencilere kendi evlerinde ücretsiz internet hizmeti verileceğini açıkladı.

ABB’nin ücretsiz internet hizmetinde zaman zaman aksama meydana geldiği, canlı derse girmek isteyen öğrencilerin istedikleri zaman diliminde gidiş gelişlerinde sıkıntı olmasının ve şikayetlerin artmasının ardından Gölbaşı Belediyesi harekete geçti.

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, yerel basınla bir araya gelerek ihtiyaç sahibi çocukların evlerine kadar internet hizmeti götürüleceğini açıkladı.

Konya Yolu ve Haymana Yolu’nda üzerinde bulunan 47 mahalleye internet götürebilmek için gerekli baz istasyonu sisteminin kurulduğunu kaydeden Şimşek, çalışmaların bir hafta sonra başlayacağının müjdesini verdi.

Öğrencilerin canlı derslerine katılabilmek için mahalle muhtarlıklara gitmek zorunda kaldığını söyleyen Şimşek, yapılacak olan sistemle ihtiyaç sahibi öğrencilerin evlerine kadar internet götürüleceğinin altını çizdi.

Başkan Şimşek, Mlili Eğitim Müdürlüğü’nden evlerinde interneti bulunmayan ve ihtiyaç sahibi öğrencilerin listesinin alınacağını ve bu öğrencilere ücretsiz internet götürüleceğini açıkladı.

Öte yandan 47 mahalle yapılacak olan ücretsiz internet hizmetinin 1 ay içinde biteceği öğrenildi.

Bu haber toplam 4701 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
İlgili Haberler