1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Ülkü Ocakları Gölbaşı halkına ücretsiz yayın dağıttı
Ülkü Ocakları Gölbaşı halkına ücretsiz yayın dağıttı

Ülkü Ocakları Gölbaşı halkına ücretsiz yayın dağıttı

Ülkü Ocakları Gölbaşı halkına ücretsiz yayın dağıttı

A+A-

Gençlerin eğitim, spor ve sosyal sorumluluk gibi alanlarda kendilerini geliştirmesine katkı sunan Gölbaşı Ülkü Ocakları, Gölbaşı halkına ücretsiz yayın dağıttı.

Çeşitli bilgilendirici ve eğitici bilgilerin olduğu kitaplar Gölbaşı Ülkü Ocağı üyelerince halka dağıtılırken,  vatandaşlar ücretsiz dağıtılan yayınlara büyük ilgi gösterdi.

Ülkü Ocakları’nın bir çok alanda olduğu gibi eğitim alanında da farkını ortaya koyduğunu ifade den Gölbaşı Ülkü Ocakları Başkanı Yasin Dinçer, biribirinden değerli yayınların Gölbaşı halkına ücretsiz daptılıdığını ve nmbu tür faaliyetlerin deevam edeceğini ifade etti.

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Dr. Sinan Ateş’in talimatları doğrultusunda eğitime ve okuma etkinliklerine daha da önem verdiklerini belirten Dinçer “ Genel Başkanımızın da dediği gibi ‘Türklük gurur ve şuurunu, İslam ahlak ve faziletini yaşamayı ve yaşatmayı hedefleyen bir hizmet ocağıdır. Merkezinde Türk gençliğine ve Türk milletine hizmet vardır. Yaşantımızla, genel kültürümüzle, insani davranışlarımızla, ahlaki tutumumuz, eğitim ve iş hayatındaki çalışmalarımızla topluma örnek teşkil edecek Türk gencini yetiştirmeyi hedefliyoruz’ Ülkü Ocaklarımızda gençlerimize eğitim kursu veriyoruz. Bunun yanı sıra Gölbaşı halkının da doğru bir şekilde bilinçlenmesi için birbirinden değerli yayınlarımızın Gölbaşı halkıyla buluşturduk.” Dedi.

 

Bu haber toplam 4245 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.